Кулінари розповіли про новий рецепт, який точно здивує ваших близьких та друзів. Як швидко приготувати незвичайну закуску з гарбуза корейською.
Страва дуже просто в приготуванні, для цього не потрібно прикладати багато зусиль, але при цьому виходить неймовірно смачно, як відзначають кулінари. Ця закуска відмінно підійде для того, щоб трохи урізноманітнити щоденне меню.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
- Гарбуз 500 гр;
- Харчовий оцет 2 ст. л;
- Цукор пісок 1 ст. л;
- Сіль кам'яна 1 ч. л;
- Рослинна олія 50 мл;
- Часник 3 зуб;
- Ще спеції для корейської моркви 1 ст.
Спочатку потрібно очистити гарбуз і натерти його на спеціальній тертці. Підійде така сама, яка використовується і для моркви по-корейськи.
Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни
У школах з'являться нові предмети
Крижані дощі, хуртовини і арктичний холод: метеорологи попереджають про аномальну зиму в Україні
Далі додаєте такі складові як оцет, цукор, сіль, спеції та подрібнений часник. Підігрійте олію в сковороді, додайте цибулю, і після цього рідину потрібно перелити в сам салат. Цибулю при цьому поки що залиште в сковороді.
Все це ретельно перемішує, кладете в спеціальну ємність і можна ставити в холодильник, щоб воно трохи настоялося.
Після цього вже можна братися до трапези. Виходить дуже смачно, а головне легко. Якщо постаратися, то за п'ять хвилин можна зробити заготівлю і потім почекати ще трохи, поки закуска з гарбуза настоїться в холодильнику. Спробуйте і не пошкодуєте.
Нагадаємо про простий рецепт торта без випічки, який не соромно подати гостям: приготуйте, коли відключать світло .
Раніше ми повідомляли, що забудьте про котлети та тефтелі: ніжна відбивна зі свинини замінить вам усе, покроковий рецепт із фото.