Страв з гарбузом дуже багато і всі вони надзвичайно смачні. Його додають і до десертів і до солоних страв.
Але він не тільки смачний, а і надзвичайно корисний. Він допомагає полегшити роботу кишкового тракту, очищає печінку та покращує роботу серця та судин. Взагалі, причин вживати гарбуз в сезон часто досить багато. Звичайно, не всі люблять цей осінній плід, але панкейки з гарбузом будуть смакувати навіть дітям.
Тому варто підготувати інгредієнти для панкейків:
-
Гарбуз – 300 грамів;
Популярні новини заразЗамовив з-за кордону — отримай штраф: українців шокували новими правилами поштових відправлень
Військові квитки старого зразка: що буде, якщо не замінити
Картки перестануть працювати: "Ощадбанк" терміново попередив клієнтів
Вимоги до стажу зменшили вдвічі: хто вийде на пенсію раніше
-
Яйця – 2 штуки;
-
Масло вершкове – 40 грамів;
-
Молоко – 200 мл;
-
Борошно – 300 грамів;
-
Цукор – 100 грамів;
-
Розпушувач – 1 чайна ложка;
-
Сіль – дрібка.
Гарбуз потрібно почистити від шкірки та насіння, порізати невеликими шматочками. Протягом 20 хвилин відваріть порізаний гарбуз до м'якості та подрібнити блендером. Від охолодженого гарбузового пюре варто відміряти 200 грамів. Міксером змішайте цукор, яйця та сіль. Додайте гарбузове пюре, м’яке масло та змішайте все за допомогою міксера. Туди ж влийте молоко та перемішайте до однорідності. Борошно змішайте з розпушувачем та просійте у яєчну масу.
Тісто повинно бути густішим, ніж на млинці, але рідшим, ніж на оладки. Маса не повинна мати грудочок, повинна бути однорідна. Дайте йому настоятися протягом 15 хвилин.
Панкейки варто просмажити на сухій пательні з двох сторін. Вони гарно смакують з медом, варенням, шоколадом та сиропом, або карамеллю.
Нагадаємо, портал Знай інформував, рецепт салату "Морський каприз" у вас попросять всі: крабові палички так ви ще не їли точно
Раніше на порталі Знай повідомлялося, як приготувати "ледачі" хачапурі, якщо вдома є тільки хліб, яйце, сир та сосиски: замінить цілий сніданок
Також, наш портал інформував, краще за моркву по-корейськи тільки гарбуз: простий рецепт на зиму за пару хвилин