Фаршировані гриби це популярна та ситна закуска на столі. Її часто подають на святковий стіл, але навіщо чекати привід, якщо можна себе порадувати прямо сьогодні.
Начинка для фаршированих печериць може бути абсолютно різною, можна комбінувати та пробувати поєднання нових смаків.
Ми розповімо вам, як зафарширувати грибочки крем-сиром, зеленню і смаженими баклажанами. Страва вихдить надвичайно ароматною та соковитою.
Ним поділилась кулінарка Анастасія на своїй сторінці в Instagram.
Замість субсидій оформлятимемо кредити: українцям готують нові тарифи
НБУ готує нові правила використання готівки: що зміниться в гаманцях українців
Навіть працювати заборонять: ухилянтам готують серйозні обмеження
Торкнеться клієнтів усіх банків: в Україні з 1 серпня нові правила розрахунку карткою
Інгредієнти:
- Печериці – 8 шт.
- Соєвий соус – 50 мл
- Олія – 1 ст. л.
- Крем сир – пачка
- Баклажан – 1/2 шт.
- Кріп – за смаком
- Зелена цибуля – 2 гілочки
- Сир сулугуні – 200 г
Спосіб приготування:
Помийте гриби, відріжте хвостики.
Шапочки залийте соєвим соусом і олією, залиште маринуватися на 30 хвилин.
Баклажан наріжте маленькими кубиками і смажте на олії.
Зелень наріжте дрібно, додайте сир, смажені баклажани і перемішайте. Начиніть гриби, посипте тертим сиром.
Запікайте в духовці до 170 градусів під фольгою 25 хвилин. Зніміть фольгу і готуйте в духовці ще 5 хвилин до золотистої скоринки.
Нагадаємо про простий рецепт торта без випічки, який не соромно подати гостям: приготуйте, коли відключать світло.
Раніше ми повідомляли, що забудьте про котлети та тефтелі: ніжна відбивна зі свинини замінить вам усе, покроковий рецепт із фото.
Також не зайвим буде ідеально смачний борщ із кількою у томаті: рецепт шедевра кулінарії, який ви ніде не знайдете.