Якщо ви шукаєте рецепт незвичайного лечо, смак і запах якого буквально зводять з розуму, ви за адресою. Готується страва максимально просто і швидко, при цьому нею можна досхочу наїстися.
У рецепт обов'язково входять ковбаса та яйця, які і дарують лечо незабутній смак та насиченість. Саме так готують страву на Закарпатті.
Інгредієнти:
- Смалець - 24 г
- Цибуля ріпчаста - 11 г
- Ковбаса домашня - 400 г
- Паприка мелена - 27.6 г
- Часник, зубчики - 18 г
- Перець солодкий - 5 г
- Томати - 930 г
- Сметана 20% - 28.8 г
- Коріандр мелений - 3 г
- Яйця курячі - 240 г
- Кріп, пучок - 100 г
Додайте до цибулі порізану домашню ковбасу. Зачекайте кілька хвилин і додайте мелену солодку паприку (можна копчену). Трохи підлийте води та додайте часник цілими зубчиками.
Додайте перерізаний солодкий перець і все обережно перемішайте. Потім додайте порізані томати великими шматками (шкурку можна зняти).
Посоліть на свій смак. Додати велику ложку сметани. Нехай усе готується. Наприкінці додайте мелений чорний перець та коріандр. Збийте яйця в тарілці, як на омлет, і влийте у всі інгредієнти, перемішайте. До кінця додайте кріп, потім можна розкладати на тарілках.
Нагадаємо, соковита та смачна лазіння, яку можна їсти навіть на дієті: рецепт подужає кожен
Раніше ми писали про те, що улюблений рецепт вареників з картоплею, які не розварюються і подобаються всім
Як повідомляв Знай.ua, всього 5 хвилин і готово: рецепт смачних козинаків, від яких усі залишаться у захваті