Осінь - сезон смачної та ароматної випічки. При цьому є безліч рецептів не тільки духмяних солодощів.
Сьогодні ми розповімо як швидко та легко приготувати заливний пиріг з капустою. Головною особливістю є те, що тут кількість тіста в порівнянні з начинкою буде невеликою. А всі продукти для страви можна знайти в холодильнику в кожної господині.
Інгредієнти:
Капуста - 400 грамів,
Колишня зірка "Квартал 95" Олена Кравець знищила дочку лише однією фразою: навіть психолог не допоміг
Скільки доведеться платити за електроенергію з 1 березня: тариф не для всіх буде однаковим
Готуйтесь – буде дорожче: українцям стане складніше дозволити собі навіть шматок хліба
З’явилися нові подробиці здачі Криму під ЧФ росії: Порошенко особисто лобіював (відео)
Вершки (20%) - 250-300 мл
Зелень - 200 грамів
Соняшникова олія - 4 ст. ложки
Тісто:
Борошно - 1, 5
Сода - 0,3 ч.л.
Сіль - за смаком
Яйця - 2 яйця + 2 жовтка
Сметана - 1,5 стакана
Вершкове масло - 4 ст. ложки
Спершу приготуємо начинку. Для цього тоненько нарізану капусту покладіть в каструлю, посоліть, перемішайте та додайте вершки.
Доведіть суміш до слабкого кипіння і тушкуйте ретельно помішуючи протягом 5 хвилин. Після цього додайте дрібно порізану зелень і спеції. Все перемішайте та варіть приблизно 5-10 хвилин на сильному вогні. За цей час зайва волога повинна випариться.
Щоб приготувати тісто, просійте борошно. Яйця, жовтки та сметану збийте та додайте до борошна. Після цього влийте розтоплене вершкове масло та олію. Консистенція тіста повинна вийти густою.
На дно форми викладіть трохи тіста, а зверху покладіть начинку. Залийте все рештою тіста та випікайте протягом години. Ставити страву потрібно в розігріту до 180 градусів духовку.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, соковита та смачна лазанья, яку можна їсти навіть на дієті: рецепт подужає кожен
Раніше портал Знай інформував, соковита курка запечена з гарбузом: як вдома приготувати смачну страву
Також наш портал повідомляв, чудовий грибний соус на вершках, яким ви не захочете ні з ким ділитися: рецепт на мільйон