Не пропустіть сезон гарбузів і нагодуйте свою сім'ю смачною стравою.
Гарбузова ікра - дуже корисна і несподівана страва, тому на вашому столі вона може стати родзинкою цієї осені.
Отже, для приготування гарбузової ікри потрібні такі інгредієнти:
- Гарбуз десь на півкіло (500г)
- Три великі моркви (300 г)
- Цибуля (300г)
- Помідори (300г)
- 2-3 зубчики часнику
- сіль
- Рослинна олія
Приступаємо до приготування.
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
- Перше, що нам потрібно зробити, це, звичайно, вимити та почистити від шкірки усі овочі.
- Потім гарбуз, цибулю та моркву крутимо в м'ясорубці з великими отворами, з помідорами проводимо ті ж дії, але окремо.
- Беремо каструлю і додаємо в неї 2-3 столові ложки олії.
- Кладемо овочі та гарбуз, який отримали після подрібнення, в каструлю, і доводимо до кипіння.
- Гасимо на повільному вогні 15-16 хвилин.
- Як тільки заданий час мине, додаємо в каструлю прокручені помідори, часник, перець та сіль. Можна додати трохи базиліка, за бажанням.
- Постійно помішуючи, гасимо ще хвилин 20.
Отриману ікру розкладаємо у стерилізовані банки та зберігаємо у темному прохолодному місці. Смачного!
Нагадаємо про незвичайний рецепт тертого пирога з калиною: обов'язково приготуйте цієї осені під філіжанку чаю.
Раніше ми повідомляли, що побалуйте себе смачним сніданком у вихідний: як приготувати солодкі грінки з яблуками.
Також не зайвою буде заготівля "сніданок туриста" на зиму з овочів та рису: простий рецепт універсального салату.