Відомий український ресторатор та суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла, як по-новому можна приготувати знайомі з дитинства макарони по-флотськи.
Рецептом цієї смачної та простої страви Ольга Мартиновська поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 170 тисяч людей.
Ольга Мартиновська вирішила інтерпретувати всім знайомий з дитинства рецепт "Макарон по-флотськи". Так ця страва вийшла більш сучасною, проте не втратила свої смакові властивості, а стала ще смачнішою.
Інгредієнти:
Пенсії з 1 липня 2025 по-новому: як будуть нараховуватися бали та як це вплине на розмір пенсії
Скандал у Києві: паркінг у центрі міста будуватиме фірма-"одноденка" з 10 мільйонами статутного капіталу
У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
• 2 великі "черепашки" - це макаронний виріб
• 200 г фаршу з індички
• 200 г цибулі-порей
• 20 г вершкового масла
• 100 г моцарелли
• трохи зеленої цибулі
Спосіб приготування:
Для початку потрібно відварити пасту в підсоленій воді до стану "альденте". Після наріжте цибулю і протушкуємо з вершковим маслом до готовності. Додати м'ясо індички, посолити, поперчити і томити протягом 5 хвилин.
Нагадаємо про незвичайний рецепт тертого пирога з калиною: обов'язково приготуйте цієї осені під філіжанку чаю.
Раніше ми повідомляли, що побалуйте себе смачним сніданком у вихідний: як приготувати солодкі грінки з яблуками.