Пісочне печиво – чудове доповнення до чаю або кави у колі родини, або для того щоб пригостити ваших гостей! Завдяки крихкій структурі воно дуже розсипчасте й водночас неймовірно ніжне. Пісочне печиво буквально тане в роті та довго зберігає свою свіжість.
Сьогодні пропонуємо вам приготувати пісочне печиво із родзинками.
Рецептом ароматної випічки поділилась фудблогерка Лілія на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
- масло вершкове – 200 г
- цукор – 150 г
- яйця – 2 шт
- сметана – 1 ст. л.
- борошно кукурудзяне – 300 г
- борошно пшеничне – 300 г
- розпушувач – 0,5 ч. л.
- ваніль
- сіль
- родзинки – 150 г
Спосіб приготування:
Масло кімнатної температури потрібно збити з цукром та дрібкою солі до пишної маси.
Додати яйця, сметану, ваніль та знову збити.
Продовжуючи збивати, додати два види борошна з розпушувачем і замісити тісто.
Наприкінці додати родзинки. Перемішати.
З готового тіста сформувати ковбаску, загорнути її у плівку та залишити в холодильнику до повного охолодження. Приблизно на 2 години.
Охолоджене тісто порізати на порційні шматки. Викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати при температурі 180-200 градусів 25 хвилин.
Нагадаємо, не купуйте більше хімію в магазинах: як своїми руками швидко приготувати корисні злакові батончики .
Раніше ми писали про те, що смачний гарнір до м'яса та рибки: рецепт маринованого гарбуза за дуже простим рецептом
Як повідомляв Знай.ua, голубці більше ніхто не захоче: рецепт фаршированої цибулі