Пісочне печиво – чудове доповнення до чаю або кави у колі родини, або для того щоб пригостити ваших гостей! Завдяки крихкій структурі воно дуже розсипчасте й водночас неймовірно ніжне. Пісочне печиво буквально тане в роті та довго зберігає свою свіжість.

Пісочне печиво з родзинками. Фото Instagram

Сьогодні пропонуємо вам приготувати пісочне печиво із родзинками.

Рецептом ароматної випічки поділилась фудблогерка Лілія на своїй сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Показати ще
  • масло вершкове – 200 г
  • цукор – 150 г
  • яйця – 2 шт
  • сметана – 1 ст. л.
  • борошно кукурудзяне – 300 г
  • борошно пшеничне – 300 г
  • розпушувач – 0,5 ч. л.
  • ваніль
  • сіль
  • родзинки – 150 г

Пісочне печиво з родзинками. Фото Instagram

Спосіб приготування:

Масло кімнатної температури потрібно збити з цукром та дрібкою солі до пишної маси.

Пісочне печиво з родзинками. Фото Instagram

Додати яйця, сметану, ваніль та знову збити.

Продовжуючи збивати, додати два види борошна з розпушувачем і замісити тісто.

Наприкінці додати родзинки. Перемішати.

Пісочне печиво з родзинками. Фото Instagram

З готового тіста сформувати ковбаску, загорнути її у плівку та залишити в холодильнику до повного охолодження. Приблизно на 2 години.

Пісочне печиво з родзинками. Фото Instagram

Охолоджене тісто порізати на порційні шматки. Викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати при температурі 180-200 градусів 25 хвилин.

Нагадаємо, не купуйте більше хімію в магазинах: як своїми руками швидко приготувати корисні злакові батончики .

Раніше ми писали про те, що смачний гарнір до м'яса та рибки: рецепт маринованого гарбуза за дуже простим рецептом

Як повідомляв Знай.ua, голубці більше ніхто не захоче: рецепт фаршированої цибулі