Картопляне пюре не завжди виходить таким, що до нього і додавати нічого не хочеться.
Іноді овоч буває рідким або неправильно приготовленим, відповідно і страва не може відрізнятися особливим смаком. Однак існують надійні способи, як покращити страву, якщо у вас водянистий овоч і картопляне пюре, відповідно, виходить без особливого смаку.
Три надійні способи покращити смак картопляного пюре
1. Перш за все запам'ятайте, при варінні картоплі на пюре не потрібно подрібнювати її. Для цього достатньо буде перерізати її на 2-4 частини та залити окропом. Завдяки такому не хитрому способу смак картоплі не "піде" у воду, а залишиться в самій картоплі.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
2. Цікавий спосіб, проте дієвий. При варінні картоплі додайте цибулину. Однак потім не забудьте її вийняти. Також не завадить додати лавровий лист. Але не додавайте в картоплю велику. Краще виберіть якнайменше, щоб його аромат був ледь відчутним і без гіркого присмаку.
3. Також пам'ятайте, що картопля краще пом'яти товкачем, ніж збивати блендером. У такому разі вона не вийде клеїть і буде приємною консистенцією. Також додавайте для смаку підігріте молоко, щоб колір пюре був білим, а не сірим. А щоб досягти вершкового смаку, долийте гаряче молоко.
Нагадаємо, що спортсмени люблять цей десерт: рецепт повітряних млинців їх вівсяних пластівців.
Раніше ми повідомляли, що мінімум тіста – максимум начинки: рецепт смачного та бюджетного пирога з капустою.