Картопляне пюре не завжди виходить таким, що до нього і додавати нічого не хочеться.

Іноді овоч буває рідким або неправильно приготовленим, відповідно і страва не може відрізнятися особливим смаком. Однак існують надійні способи, як покращити страву, якщо у вас водянистий овоч і картопляне пюре, відповідно, виходить без особливого смаку.

Картопляне пюре, фото: кадр з відео

Три надійні способи покращити смак картопляного пюре

1. Перш за все запам'ятайте, при варінні картоплі на пюре не потрібно подрібнювати її. Для цього достатньо буде перерізати її на 2-4 частини та залити окропом. Завдяки такому не хитрому способу смак картоплі не "піде" у воду, а залишиться в самій картоплі.

Картопляне пюре, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт

Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу

Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

Показати ще

2. Цікавий спосіб, проте дієвий. При варінні картоплі додайте цибулину. Однак потім не забудьте її вийняти. Також не завадить додати лавровий лист. Але не додавайте в картоплю велику. Краще виберіть якнайменше, щоб його аромат був ледь відчутним і без гіркого присмаку.

3. Також пам'ятайте, що картопля краще пом'яти товкачем, ніж збивати блендером. У такому разі вона не вийде клеїть і буде приємною консистенцією. Також додавайте для смаку підігріте молоко, щоб колір пюре був білим, а не сірим. А щоб досягти вершкового смаку, долийте гаряче молоко.

картопляне пюре, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що спортсмени люблять цей десерт: рецепт повітряних млинців їх вівсяних пластівців.

Раніше ми повідомляли, що мінімум тіста – максимум начинки: рецепт смачного та бюджетного пирога з капустою.