Для наших читачів є чудовий рецепт вершкового супу з грибами та плавленим сиром. Багато часу ви на кухні не проведете, зате дуже порадієте насиченому смаку.
Прекрасне поєднання обсмажених рум'яних грибів, вершків, плавленого сиру та ароматного кропу. Така страва дозволить вам надовго забути про голод.
Цим рецептом поділився один із українських шефів, який часто публікує у соціальних мережах цікаві способи приготування різноманітних страв.
Що нам потрібно із продуктів
Печериці - 400 г
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Сир плавлений - 150 г
Вершки 10-15% - 100 г
Картопля - 400 г
Цибуля-порей - 100 г
Морква – 100 г
Оливкова олія - 2 ст. ложки (30 мл)
Часник - 1-2 зубчики
Кріп свіжий - 25 г
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Вода - 1 л
Спосіб приготування
Гриби нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю-порей нарізаємо кільцями. Моркву очищаємо та натираємо на великій тертці. У сковороді розігріваємо оливкову олію та обсмажуємо цибулю з морквою близько 4 хвилин до м'якості.
Потім додаємо до сковороди гриби. Часник очищаємо, подрібнюємо ножем і додаємо до сковороди. Все перемішуємо. Обсмажуємо овочі з грибами близько 7 хвилин, доки повністю не випарується рідина.
Картоплю очищаємо та нарізаємо невеликими шматочками. У каструлю викладаємо вміст сковороди та картопля. Заливаємо водою, доводимо до кипіння та варимо 10 хвилин. Після цього додаємо в суп плавлений сир.
Варимо суп ще 5 хвилин. За кілька хвилин до кінця приготування додаємо сіль. У суп вливаємо вершки, доводимо до кипіння і вимикаємо нагрівання.
Зелень кропу дрібно нарізаємо. Після цього до супу додаємо подрібнений кріп і чорний мелений перець. Накриваємо суп кришкою та залишаємо на 10 хвилин. Готовий вершковий суп із грибами та плавленим сиром розливаємо по тарілках і подаємо до столу.
Нагадаємо, сьогодні ж перевірте, чи так ви робите: як правильно готувати картопляне пюре.
Раніше повідомлялося, так смачно, що аж зуби зводить: рецепт ситного лечо по-закарпатськи з ковбаскою та яйцями.
Також, спортсмени люблять цей десерт: рецепт повітряних млинців їх вівсяних пластівців.