Для цього смачного та незвичайного паштету, потрібні досить доступні продукти.
Не зважаючи на те, що він без печінки, він буде не лише апетитним, а й ситним. До того ж готується він швидко, тому багато часу не займе.
Для приготування паштету, підготуйте інгредієнти:
-
Сир плавлений – 80 грамів;
Популярні новини заразГороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
-
Квасоля консервована (без рідини) – 200 грамів;
-
Яйце варене – 1 штука;
-
Часник – 2 зубчики;
-
Сіль – дрібка;
-
Перець чорний мелений – за смаком;
-
Чебрець мелений – за смаком.
З консервованої квасолі варто злити зайву рідину. Кількість спецій регулюйте за своїм смаком. Якщо комусь не подобається чебрець – додайте щось, що ви любите. Одне яйце варто зварити до повної готовності – 10 хвилин, а потім остудити у холодній воді.
Плавлений сир потрібно нарізати невеликими шматочками. Квасолю перекласти у невелику миску та покласти туди пару зубчиків часнику. До квасолі та часнику відправити шматочки сиру. Яйце почистити, нарізати невеликими шматками та відправити до квасолі та сиру.
Всю цю суміш варто подрібнити до стану пюре за допомогою блендеру. Важливо, щоб не залишалося грудочок, а маса була однорідною. Коли суміш приготувалася, додайте туди спеції та сіль.
Такий паштет можна їсти як самостійну страву, або подавати з брускетами, грінками, пітами, та навіть солоними оладками. Він надзвичайно ніжний, ситний, та смачний. Паштет з квасолі буде постійним гостем на вашому столі та улюбленим смаколиком.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай інформував, сьогодні ж перевірте, чи так ви робите: як правильно готувати картопляне пюре
Також наш портал повідомляв, деруни вже не в моді: рецепт хрусткого картопляного коржика з сиром і зеленню
Раніше портал Знай повідомляв, ніхто не ділиться цим секретом: як посмажити рибу на сковорідці, щоб зі скоринкою, але без смороду