У кожної господині існує свій оригінальний рецепт котлет: хтось вимочує хліб у молоці, хтось додає ложку сметани або майонезу, а хтось чаклує зі спеціями.
Але чи знаєте ви, що у фарш можна додати цукор? Навіщо і, головне, як це робити, ми розберемо нижче.
Найважливіше правило – не додавати надто багато цукру. Тоді він не зробить котелти неприємно солодкими. Адже насправді цей продукт додається не до смаку, а для невеликої зміни консистенції майбутніх котлет.
Тепер відповідаємо на ще одне важливе питання – як саме потрібно додавати цукор у фарш.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Необхідно суворо дотримуватись співвідношення інгредієнтів. На кіло м'ясного фаршу максимум одна столова ложка цукрового піску. Додати більше – і фарш стане солодким, що зовсім не потрібне для котлет.
А от якщо кулінар не переборщить із цукром, то м'ясний фарш стане набагато соковитішим. Готове блюдо вийде неймовірно м'яким та ніжним.
Слід зазначити, що використання цукру покращує не лише консистенцію котлет. Додавання незвичайного інгредієнта зробить соковитішими і такі страви, як беляші та чебуреки.
Більше того, застосування цукрового піску – гарантія того, що ніжною вийде будь-яка страва з фаршу.
Нагадаємо, що готуйте горох правильно, щоб потім не страждав ШКТ: секрети готування, які не всі знають.
Раніше ми повідомляли про рецепт човників з фаршем на сковороді: у тисячу разів краще за звичайні пельмені.
Також не зайвими будуть м'які та ніжні курячі шлуночки , які тануть у роті: цей рецепт гасіння варто спробувати всім.