Осінь - ідеальний час для ароматної випічки. А якщо смаколики приготовані власними руками, вони стають не тільки кориснішими, а й в рази смачнішими.
Пропонуємо приготувати вам ароматні і неймовірно смачні рогалики зі джемом. Можна використовувати будь-який на ваш смак - вишневий, абрикосовий чи полуничний, а найкраще смакує із власноруч закритим варенням.
Ніяких танців з бубнами, складних інгредієнтів та сотні процесів.
Мінімальна пенсія у 2025 році: чи зростуть суми та як вона визначається
Через аномальну погоду Україна залишиться без популярного фрукту
В Україні оновили важливий перелік для ВПО: від цього залежать виплати
Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку
Ркцептом рогаликів із персиковим джемом поділилась фудблогерка Катерина Мовчан на своїй сторінці в Instagram.
Для тіста на 36 рогаликів потрібно:
- 300 г кисломолочного сиру
- 150 г мʼякого вершкового масла
- 70 г цукру
- 10 г розпушувача
- 350 г борошна
- джем
Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 180 градусів.
Мʼяке вершкове масло змішати з цукром.
Додати кисломолочний сир та добре все розмішати.
Додати борошно змішане з розпушувачем. Вимісити тісто. Можна спочатку вмішати половину борошна, а потім на робочу поверхню висипати іншу половину борошна та замісити еластичне тісто.
Розділити тісто на 3 рівні частини. Розкотити тісто на присипаній борошном робочій поверхні.
Розрізати на 12 рівних прямокутників.
На широкий край покласти чайну ложку джему та скрутити рогалик.
Викласти рогалики на деко застелене пергаментом та випікати 20 хвилин в духовці.
Готові рогалики притрусити цукровою пудрою.
Смачного!
Нагадаємо, мінімум тіста - максимум начинки: рецепт смачного і бюджетного пирога з капустою
Раніше ми писали про те, що сьогодні ж перевірте чи так ви робите: як правильно готувати картопляне пюре
Як повідомляв Знай.ua, ніхто не ділиться цим секретом: як посмажити рибу на сковорідці, щоб із скоринкою, але без сморід