Для наших читачів є чудовий рецепт овочевих голубців. Пропонуємо вам приготувати класичну страву, неповторний смак якої можна зберегти, і пізніше, холодного зимового вечора прикрасити свою вечерю.
Тоді вам не доведеться витрачати час на готування, а лише відкрити банку та насолоджуватися.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування у мережі YouTube.
Що нам потрібно із продуктів
Капуста білокачанна - 1 качан;
Морква – 1 шт.;
Перець болгарський – 1 шт.;
Олія - 2 ст. ложки;
Перець гострий – 1 шт.;
Перець мелений - до смаку.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Для маринаду: вода – 500 мл, сіль – 1,5 ст. ложки, оцет – 60 мл.
Спосіб приготування
Підготуємо продукти для овочевих голубців на зиму. Капусту бланшируємо, знімаємо половину листя, даємо їм охолонути. Капусту, що залишилася, дрібно нарізаємо.
Моркву очищаємо та натираємо на тертці. Болгарський перець нарізаємо. У сковороду наливаємо масло|мастило|, викладаємо нарізану капусту, моркву, болгарський перець. Обсмажуємо на помірному вогні протягом 5-8 хвилин, накривши кришкою сковороду. Наприкінці додаємо мелений перець і ще раз перемішуємо.
На капустяний лист викладаємо смажені овочі. Аркуш із начинкою згортаємо. Приготуємо маринад. У ківш наливаємо воду, додаємо сіль. Коли вода закипить, наливаємо оцет і одразу відключаємо вогонь.
У стерильні банки викладаємо голубці, зверху – нарізаний кружальцями гострий перець. Заливаємо голубці підготовленим маринадом.
Банку ставимо в каструлю з водою, на дно якої викладаємо маленький рушник. Стерилізуємо банку 20 хвилин. Потім закручуємо її кришкою. Овочеві голубці готові на зиму.
Нагадаємо, ніжний гарбузовий пиріг, який ви зобов'язані приготувати восени: простий рецепт.
Раніше повідомлялося, рецепт салату "Осінній" з капустою та морквою по-корейськи: його можна навіть не нести у підвал.
Також, швидко рятуйте мед, який зацукровився: продукт можна зробити рідким і прозорим знову.