Відомий грузинський фудблогер Тінатін Ломінадзе продовжує знайомити своїх численних мережних шанувальників із шедеврами національної кухні.

Цього разу Тінатін поділилася шикарним рецептом "найсімейшої" страви - оджахурі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тінатін у соціальній мережі Instagram.

Рецепт оджахурі, скріншот: Instagram

"Багато кому дуже подобається ця страва, але приготувати вдома так, як у ресторані, не виходить. А тут все дуже просто - справа в тому, що основні два інгредієнти готуються окремо і змішуються тільки в кінці. Всі інгредієнти берете в актуальній для вас кількості", – радить Тінатін.

Популярні новини зараз

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Рецепт оджахурі, скріншот: Instagram

Що потрібно із продуктів:

Свинина – 1 кг;

Картопля - 1 кг;

Болгарський перець - 2шт.;

Цибуля - 2 шт.;

Часник - 3-6 зубчиків;

Рослинна олія - ​​50 мл;

Спеції – сіль, паприка, чорний перець, коріандр, хмелі сунелі.

Рецепт оджахурі, скріншот: Instagram

Спосіб приготування

Картоплю очищаємо від шкірки, ріжемо, миємо і заливаємо окропом на пару хвилин. Змішуємо зі спеціями та олією, ставимо в духовку і смажимо до напівготовності.

Рецепт оджахурі, скріншот: Instagram

М'ясо рубаємо порційно, обсмажуємо до напівготовності, додаємо за бажанням болгарський перець і цибулю - тушкуємо м'ясо з овочами. Потім додаємо часник і все перемішуємо.

Змішуємо м'ясо з картоплею і ставимо на 5 хвилин у духовку. Аромат смаженого м'яса, картоплі, часнику та спеції викличе апетит навіть у того, хто не дуже голодний.

Нагадаємо, обов'язково додайте цукор у котлети та спостерігайте, як їх змітають з тарілки: у чому секрет досвідчених кулінарів.

Раніше повідомлялося, навіть краще, ніж у бабусі: як приготувати соковиті фрикадельки із золотистою підливою за 30 хвилин.

Також, королівський смак за доступними цінами: рецепт вершкового супу з плавленим сиром та зеленню.