Відомий грузинський фудблогер Тінатін Ломінадзе продовжує знайомити своїх численних мережних шанувальників із шедеврами національної кухні.
Цього разу Тінатін поділилася шикарним рецептом "найсімейшої" страви - оджахурі.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Тінатін у соціальній мережі Instagram.
"Багато кому дуже подобається ця страва, але приготувати вдома так, як у ресторані, не виходить. А тут все дуже просто - справа в тому, що основні два інгредієнти готуються окремо і змішуються тільки в кінці. Всі інгредієнти берете в актуальній для вас кількості", – радить Тінатін.
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Що потрібно із продуктів:
Свинина – 1 кг;
Картопля - 1 кг;
Болгарський перець - 2шт.;
Цибуля - 2 шт.;
Часник - 3-6 зубчиків;
Рослинна олія - 50 мл;
Спеції – сіль, паприка, чорний перець, коріандр, хмелі сунелі.
Спосіб приготування
Картоплю очищаємо від шкірки, ріжемо, миємо і заливаємо окропом на пару хвилин. Змішуємо зі спеціями та олією, ставимо в духовку і смажимо до напівготовності.
М'ясо рубаємо порційно, обсмажуємо до напівготовності, додаємо за бажанням болгарський перець і цибулю - тушкуємо м'ясо з овочами. Потім додаємо часник і все перемішуємо.
Змішуємо м'ясо з картоплею і ставимо на 5 хвилин у духовку. Аромат смаженого м'яса, картоплі, часнику та спеції викличе апетит навіть у того, хто не дуже голодний.
Раніше повідомлялося, навіть краще, ніж у бабусі: як приготувати соковиті фрикадельки із золотистою підливою за 30 хвилин.
Також, королівський смак за доступними цінами: рецепт вершкового супу з плавленим сиром та зеленню.