Ця страва відмінно підходить до різних гарнірів, щоб отримати ситний та смачний обід чи вечерю. Щоб не витрачати довго часу на її приготування, можна придбати у магазинах готове філе товстолобика.
Ідея приготування соковитих рибних котлет опублікована на сторінці tastystories.feed в Instagram.
Інгредієнти:
- Товстолоб - 2 кг (ціла риба)
- Цибуля - 2 шт
- Батон - половина, або тостовий хліб ( в мене 7 шматків)
- Молоко - 100 мл
- Яйця - 2 шт.
- Приправа до риби - 1 ч.л
- Сіль - за смаком. (2 ч.л) потім можна доводити кому треба.
- Олія для смаження
- Панірувальні сухарі. - орієнтовно 100 г.
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Спосіб приготування:
Відрізаємо філе з товстолоба і витягаємо великі кістки та знімаємо шкіру.
Хліб заливаємо молоком і через хвилин 10 віджимаємо.
Філе товстолоба перетираємо у мʼясорубці разом з цибулею та хлібом.
У готовий фарш додаємо яйця, приправу та сіль.
Формуємо котлети вологими руками і обвалюємо у панірувальних сухарях.
Смажимо на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.
Можна трішки потримати під кришкою.
Ідеальний гарнір до котлеток - картопляне пюре.
Смачного!
Нагадаємо, залиште кабачки у спокої: найсмачніша ікра з гарбуза, після якої ви не захочете більше ніякої
Раніше ми писали про те, що шоколадний пиріг з грушами: нескладний рецепт для справжніх ласунів
Як повідомляв Знай.ua, заправка, яка підійде всім овочевим салатам, а подруги попросять рецепт: вся суть у яйцях