Кожен із нас хоч раз куштував перці, фаршировані м'ясом та іншими начинками. Ця страва вважається домашньою, і любить її багато хто. Щоб урізноманітнити меню для близьких, приготуйте за таким же принципом помідори.

Фаршировані помідори виходять соковитішими, ніж перці, і смак томатів приємно доповнює м'ясний фарш. У цей рецепт також входять гриби із сиром.

Фаршировані помідори, фото kashevarnya

Інгредієнти:

  • Помідори - 8 шт.
  • М'ясо - 160 гр.
  • Свіжі гриби - 100 гр.
  • Зелена цибуля - 20 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Вершкове масло - 60 гр.
  • Твердий сир – 50 гр.
  • Рослинна олія
  • Зелень петрушки
  • Сметана для подачі - за смаком
  • Сіль, перець

Як приготувати фаршировані помідори:

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нарізати дрібними кубиками гриби, цибулю та м'ясо. Першими почати смажити гриби, для них потрібно більше часу теплової обробки, коли гриби випустять воду і вона випарується - додати трохи рослинної олії та додати цибулю та м'ясо, посолити, поперчити, смажити 10 хвилин.

Гриби та м'ясо охолодити, додати у фарш яйця і добре перемішати. У помідорів зрізати верхівки, вийняти половину м'якоті, помідори будуть більш стійкими та міцними.

Приготованим фаршем наповнити помідори і відправити на змащений лист. Помідори посипати тертим сиром і покласти по шматочку олії, випікати в духовці за середньої температури 15 хвилин. Подавати гарячими зі сметаною.

Нагадаємо, як у дитинстві, тільки ще смачніше: як приготувати ароматні млинці з куркою та грибами за 30 хвилин

Раніше ми писали про те, що грушеве варення з апельсинами, яке варитимете щороку: на батон намазати і ідеальний десерт готовий< /span>

Як повідомляв Знай.ua, соковиті котлети з товстолобика – смачний рецепт, який обов'язково приживеться на вашій кухні