Сирники зазвичай подають на сніданок і в ресторанах, і вдома. При цьому кожен має свій особливий рецепт, який не змінюється роками. Якщо ви ще не знайшли або не вигадали свій, зверніть увагу на ці яблучно-морквяні сирники.

Сирники з яблуком і морквою навіть смачніші за звичайні, і користі ви отримаєте вдвічі більше. Секрет цього рецепту також у тому, що їх не потрібно смажити, стоячи біля плити зайвий час, а просто запекти в духовці.

Яблучно-морквяні сирники, фото 1000.menu

Які інгредієнти знадобляться:

  • 250 гр сиру
  • 4 ст. л. манки
  • 2 яєчні білки
  • 2 яблука
  • 1 морква
  • 2 ст. л. сахара
  • 1 дрібка кориці

Спосіб приготування незвичайних сирників:

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Почистити моркву та яблука, натерти їх на грубій тертці та перемішати. Додати сир і суху манку, перемішати. Додати корицю та цукор, перемішати.

Яєчні білки збити в піну і додати в сирну масу. Додавати піну в 2-3 заходи.

Застелити лист пергаментним папером. Сформувати із сирної маси сирники. Випікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору. Готові сирники полийте сметанкою чи улюбленим варенням, а потім подавайте на стіл. Близькі точно оцінять такий сніданок.

Раніше ми писали про те, що заради такого салату варто повертатися додому: рецепт, в якому є і капуста, і огірки, і навіть перець

Як повідомляв Знай.ua, грушеве варення з апельсинами, яке варитимете щороку: на батон намазати і ідеальний десерт готовий

Також портал Знай.ua писав, що 4 помилки в готуванні, які всі припускають і травлять себе: чому не можна знімати шкірку і перегрівати олію