Вінегрет традиційно готують із приходом холодів, коли час літніх салатів із свіжих овочів відступає. Стандартний рецепт дуже простий – накришити варені коренеплоди з солонощами і додати улюблену заправку, але гарячий варіант дозволить розкуштувати вінегрет ще краще.
Гарячий вінегрет точно здивує кожного, хто спробує його. Завдяки такому приготуванню смак всіх інгредієнтів розкривається ще краще. Подавати салат варто до риби чи м'яса.
Які інгредієнти знадобляться:
- Олія соняшникова 100 г
- Буряк 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 3 шт.
- Капуста білокачанна 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 20 г
- Горошок консервований 200 г
- Зелень за смаком
Як приготувати:
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Овочі очистіть та промийте. Каструлю з антипригарним покриттям поставте на невеликий вогонь і влийте в неї олію.
Буряк наріжте кубиками і покладіть у розігріту олію. Смажте 10 хвилин. За цей час наріжте моркву соломкою, картоплю наріжте брусочками і покладіть в каструлю. Смажте, помішуючи, ще 10 хвилин.
Капусту і цибулю нашаткуйте і додайте в каструлю. Томатну пасту розведіть у 100 мл води та влийте в овочі. Посолити, поперчити і готувати ще 10-15 хвилин. Наприкінці приготування додайте горошок та зелень, перемішайте та вимкніть вогонь. Одразу подавайте до столу.
Нагадаємо, ця страва стане вашою найулюбленішою: як приготувати ароматну часникову картоплю в духовці.
Раніше ми писали про те, що гарнір більше не буде нудним: рецепт свинячих тефтелей з манкою в підливі
Як повідомляв Знай.ua, як у дитинстві, тільки ще смачніше: як приготувати ароматні млинці з куркою та грибами за 30 хвилин