Сир "Філадельфія" має м'яку та ніжну консистенцію. Він чудово підходить для бутербродів, супів, чизкейків, тортів та ролів. Однак у магазині ціни на цей продукт дуже "кусаються". Ви можете приготувати його аналог і в домашніх умовах.
Його смак нічим не уступає оригіналу, а вийде не просто дешевше, а до того ж і корисніше.
Для цього вам знадобиться всього 4 продукти, які знайдуться у вашому холодильнику.
Як приготувати такий домашній сир, розповіла кулінарна блогерка Валерія.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Інгредієнти на 350г крем-сир :
- 300г сметани 20%
- 300г грецького йогурту 8%
- 1 ч.л. лимонного соку
- 1/2 ч.л. солі
Спосіб приготування:
Змішуємо сметану та йогурт в глибокій мисці. Додаємо лимонний сік та сіль і добре перемішуємо усі інгредієнти.
Далі робимо конструкцію з каструлі, друшляка, марлі або мусліну, викладажмо готову масу та накриваємо.
Нашу майбутню "Філадельфію" залишаємо на ніч в холодильнику.
На ранок сироватка стече і готовий сир можна буде намазувати на свіженькі тости.
Нагадаємо, що сію-сію – ні, не варто: чому не потрібно робити це з борошном, міф, який "украв" багато грошей.
Раніше ми повідомляли, що близькі точно оцінять такий сніданок та попросять добавки: простий рецепт яблучно-морквяних сирників.
Також не зайвим буде рецепт паштету від Руслани Лижичко, в якому навіть м'яса немає: найніжніше та найсмачніше.