Для наших читачів є чудовий рецепт. Цього разу ми разом дізнаємося, як приготувати, можливо, один із найпопулярніших і найпростіших тортів, який не потребує випічки.

Дуже часто коржі мажуть саме вареним згущеним молоком, але ви тільки спробуйте приготувати крем за цим рецептом з білого згущеного молока з розм'якшеним маслом - такий крем за смаком нагадує пломбір, торт з ним виходить вершковим і ніжним, з тонким ароматом, дуже смачний.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв.

Вафельний торт, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів

- 1 пачка готових коржів;
- 200 г розм'якшеного вершкового масла;
- 400 г згущеного молока (не вареного).

Популярні новини зараз

Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн

Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список"

Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування

"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом

Показати ще

Спосіб приготування

Олію розм'якшити при кімнатній температурі. Розм'якшене масло з'єднати зі згущеним молоком. Блендером, міксером або навіть просто вилкою добре збити масло і згущене молоко до кемоподібного стану.

Вафельний торт, скріншот: YouTube

Крем може вийти трохи рідкуватий або навпаки досить пишний - всі варіанти підходять. Якщо раптом крем при збиванні трохи розшарувався – це теж не страшно, нам личить.

Вафельний торт, скріншот: YouTube

Вафельний торт, скріншот: YouTube

Зазвичай у пачці 8 листів коржів. Крему вистачає на 7 коржів, один лист (8-ий) треба відкласти - його обмазувати не потрібно, він буде верхом торта.

Вафельний торт, скріншот: YouTube

Почергово викладаємо коржі на пласку поверхню (якщо поверхня буде вигнута при змазуванні вони можуть тріснути).

Поступово розподіляємо крем по коржах (на 1 корж 1,5 ст.л.), приділяючи увагу краям - вони повинні бути добре промазані

Складаємо вафельні листи один на одного, кремом нагору. Накриваємо відкладеним ненамазаним коржем. Торт повинен добре просочитися в холодильнику, приблизно 5 годин.

Нагадаємо, яйця сильно подорожчали, але ми впораємося і без них: чим замінити у фарші та навіть тесті.

Раніше повідомлялося, немає тертки – не біда, драники будуть завжди: простий рецепт та секрети, про які не всі знають.

Також, борщ буде ще смачнішим: як зробити просту заготівлю квасолі в томаті на зиму.