Котлети є дуже популярною стравою, яка здатна доповнити будь-який гарнір.
Їх прийнято готувати з м'ясного фаршу, проте можна використовувати й інші інгредієнти, наприклад, рибу.
Рибні котлети допоможуть урізноманітнити щоденне меню та сподобаються як дорослим, так і дітям.
Для приготування рибних котлет необхідно підготувати низку інгредієнтів:
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
- 800 г рибного філе
- 150 г хліба (краще батон)
- 190 г води
- 1 яйце
- 1 неповна ч. л. солі
Спосіб приготування:
1. Хліб необхідно добре розмочити у воді. При цьому варто звернути увагу на рибне філе. Якщо воно дуже мокре, наприклад, після розморожування, то води в хліб потрібно додавати менше.
2. Рибне філе разом із хлібом необхідно пропустити через м'ясорубку.
3. До отриманої маси потрібно додати сіль та яйце. Після цього масу потрібно ще раз пропустити через м'ясорубку.
4. фарш, що вийшов, потрібно відбити і дати настояться кілька хвилин.
5. З фаршу необхідно скачати котлети.
6. Готувати котлети потрібно на пару 20-30 хвилин. Також їх можна протушкувати у сковорідці.
Нагадаємо, що підійде до супу або швидкого перекушування: рецепт "ледачих" хачапурі за лічені хвилини. Ця страва стане смачним доповненням до будь-якої страви.
Раніше ми повідомляли про вафельний торт зі згущеним молоком на топленому маслі: спробуй, і тебе за вуха не відтягнуть. Пам'ятайте, що торт повинен добре просочитися в холодильнику.
Також не зайвим буде проста і смачна вечеря без проблем: рецепт рису з курячими серцями та квасолею.