Так сталося, що зараз у деяких українців, які мають право на соціальну допомогу, може бути багато різноманітних каш. Дуже добре, коли благодійні організації буквально дарують різні крупи, проте не варто забувати, що можна приготувати корисну та смачну кашу за старовинним рецептом з доступного овоча – гарбуза.
На цей раз ви можете ознайомитися з найпростішим і найшвидшим рецептом приготування каші з гарбузом на молоці.
Про цей рецепт розповів один із українських блогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів
Молоко - 1 стакан
Курс долара кине у розпач: вже затвердили
Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Соль - 0,5 ч. ложки
Цукор - 0,5 ч. ложки
Олія вершкове - 2 ч. ложки
Спосіб приготування гарбузової каші на молоці
Для початку потрібно очистити гарбуз, і дрібно нарізати його, бажано кубиками. Молоко закип'ятити. Підготовлений гарбуз опустити у тепле молоко.
Довести до кипіння, відварити на невеликому вогні під кришкою до готовності (близько 20 хвилин). Гарбуз збити блендером або протерти крізь сито. Потім покласти на кожні 400 г гарбуза по 1/2 ч. ложки солі, по 1/2 ч. ложки цукру та по 2 ч. ложки вершкового масла.
Все добре перемішати. Гарбузова каша на молоці готова. Молочну гарбузову кашу можна подавати до столу.
Нагадаємо, ситою буде вся родина: кухонний лайфхак, який спростить та прискорить ліплення пельменів.
Раніше повідомлялося, підійде до супу або швидкого перекушування: рецепт "ледачих" хачапурі за лічені хвилини.
Також, вафельний торт зі згущеним молоком на топленому маслі: спробуй, і тебе за вуха не відтягнуть.