У рейтингу соусів (звичайно ж, у неофіційному) саме майонез завжди посідає перше місце. А все тому, що це універсальний продукт, який підходить практично до будь-якої солоної страви.
На цей раз ви дізнаєтеся, як за допомогою простого блендера за одну хвилину зробити свіжий домашній майонез.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв.
Що нам потрібно з продуктів для приготування домашнього майонезу:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
олія рослинна - 200 мл
яйце – 1 шт.;
цукор - 1 ч.л. ложка;
соль - 0,5 ч. ложки;
гірчиця – 1 ч. ложка з гіркою;
оцет 9% – 1 ст. ложки.
Як приготувати домашній майонез за одну хвилину (спосіб приготування)
Для початку необхідно налити в миску олію. Потім переходимо до наступного кроку – додаємо необхідні "спеції" - цукор, сіль, оцет, а також гірчицю.
Всі знають, що на упаковках магазинних майонезів часто розміщують яйце, і це не просто так, адже в майонезі має бути куряче яйце – додаємо до нашого соусу.
Тепер уже можна переходити до фінального етапу – збиваємо всі інгредієнти занурювальним блендером до загусання, приблизно 1 хвилину.
Ну ось і все, як ви можете побачити і спробувати – виходить справжній майонез, і він домашній, а не покупний. Можна сміливо заправляти цим соусом свої салати чи навіть маринувати у ньому м'ясо.
Нагадаємо, морква подешевшала - можна готувати: рецепт копійчаних оладок на сніданок.
Раніше повідомлялося, можна ласувати на дієті та в пост: легкий і простий салат з грибами та маринованими огірками.
Також, цей печінковий торт полюблять усі: давно забутий рецепт для вашого задоволення.