Гуляш – це універсальна м'ясна страва, яка чудово підходять до будь-якого гарніру: макаронів, каші чи відвареної картоплі. Готуючи гуляш, ми намагаємося зробити м'ясо ніжним, соковитим та ароматним, однак це не завжди виходить.

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Спробуйте приготувати гуляш у вершковому соусі та грибами за рецептом фудблогерки Іванки. Соус надасть вашій страві ніжнсті, а гриби неперевершеного самку.
Інгредієнти:
  • 500 гр свинної вирізки
  • 300 гр шампіньйонів
  • 1 цибулина
  • 3 зубчика часнику
  • 100 мл вершків 30-33%
  • 100 мл води
  • 2-3 ст л соєвого соусу
  • спеції
  • зелень

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Спосіб приготування:
Свинину нарізати на шматочки і обсмажити на пательні.

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Далі до м‘яса додаємо шапміньйони, обсмажуємо.

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Подрібнюємо часник та цибулю і додаємо до м'яса.
Обсмажуємо 1-2 хв і вливаємо вершки з водою.
Додаємо улюблені спеції та тушкуємо на повільному вогні ще 10 хв до загущення соусу.
Присипаємо зеленню та куштуємо.
Всім смачного!