Наші читачі, які вже давно стежать за нашими публікаціями, знають, що ми ділимося лише тими рецептами, які нам дуже подобаються. Цього разу пропонуємо приготувати улюблений пиріг із дитинства, який завжди робила бабуся. Ця страва завжди манить гостей за стіл.
Тепер настав час спробувати приготувати бабусин пиріг і тобі. Справа в тому, що рецепт не такий вже й складний, все залежить від твого терпіння та фантазії.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв.
Що нам потрібно із продуктів
Кефір - 1 склянка;
Варіння - 1 склянка;
Борошно - 2 склянки;
Яйце - 1 штука;
Цукор - 3 ст. ложки;
Сода - 0,5 ч. л.;
Оцет (щоб погасити соду).
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Спосіб приготування
Нам знадобиться: борошно, варення, кефір, яйце, цукор, сода та оцет. У варення (я брав яблучне варення) додаємо соду, погашену оцтом, і ретельно перемішуємо. Залишаємо на 2-3 хвилини.
Потім додаємо кефір та перемішуємо. Додаємо цукор (за смаком, дивлячись, яке варення). Потім додаємо яйце і також ретельно перемішуємо.
І останній інгредієнт бабусиного пирога – це борошно. Додаємо її та перемішуємо. Повинно вийти таке приблизно тісто. Викладаємо в змащену форму (або покриту пергаментом, або силіконову). Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці до рум'яності.
Нагадаємо, рецепт ароматного апельсинового пирога - знахідка сезону: ніяких міксерів і мороку.
Раніше повідомлялося, найкраще з "дідусеві" меню: рецепт смаженої картоплі з сосисками та часником.
Також, магія простих інгредієнтів: морква в сметанному соусі.