Існує безліч цікавих рецептів котлет. До фаршу часто додають сиру картоплю, кабачок, моркву, вершкове масло чи сало.
Однак існує один секретний і одночасно простий інгредієнт, завдяки якому котлети стають більш пишними, соковитими та смачними.
Кухарі розповіли свій головний секрет приготування пишних котлет. Цей простий інгредієнт завжди знаходиться на будь-якій кухні. Після додавання котлети виходять засмаженими, соковитими та неймовірно ароматними.
Як підготувати фарш для котлет
Спочатку потрібно підготувати фарш. Так що оберіть хороший шматок м'яса. Найкраще поєднувати два види – жирну свинину з пісною яловичиною, щоб котлети набули цікавішого смаку.
Українців накриють масштабні перевірки в липні: кого позбавлять соцвиплат та пенсій
Продається на ринках та магазинах: в Україні з'явився на прилавках смертельно небезпечний продукт
Пенсіонерів ощасливлять допомогою: заплатять по 4000 гривень
Повісток можна не боятися: низку українців звільнять у липні від мобілізації – кому пощастить
Тепер пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом із цибулею та часником. Поперчіть фарш, додайте улюблені спеції. Також убийте одне яйце. Це допоможе котлетам краще тримати форму і не розвалюватися під час термічної обробки.
Який секретний інгредієнт потрібно додати
Фарш добре вимішайте, а потім додайте секретний інгредієнт, а саме півсклянки сильногазованої води. Вона має бути максимально холодною. Ще раз перемішайте фарш і залиште його на дві години. Тепер посоліть, перемішайте та мокрими руками сформуйте котлети.
Обсмажуйте їх на рафінованій олії на сковороді з антипригарним покриттям. Також можна відправити котлети після смаження в духовку або мікрохвильову піч на 5-10 хвилин.
Нагадаємо про картопляну запіканку з фаршем та сиром: ідеально підійде для сімейної вечері.
Раніше ми повідомляли про рецепт ароматної грибної ікри на зиму, яку можна приготувати будь-якої миті: ви будете в захваті.