Звичайні оладки, якими подобається смакувати на сніданок практично кожна українська родина, можна вдосконалити, перетворивши їх на справжній твір кулінарного мистецтва.

Зокрема, завдяки одному секретному інгредієнту вони виходять неймовірно пишними та апетитними.

Оладки, фото: pp_skill

Не дивно, що оладки у більшості людей асоціюються з чимось домашнім. Спробуйте цього разу приготувати пишні оладки із секретним інгредієнтом. Йдеться про звичайного сиру.

Інгредієнти:

  • яйця курячі – 2 шт.;
  • борошно - 150 г;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сир 9% - 180 г;
  • ванільний цукор – 8 г;
  • сода - 1 ч. л.;
  • сіль - щіпка;
  • кефір 3,2% – 100 мл

Оладки, фото: Pixabay

Популярні новини зараз

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Процес приготування пишних оладок:

Збиваємо яйця, ванільний та звичайний цукор та сіль. Додаємо кефір та соду і ретельно перемішуємо інгредієнти. Тепер додаємо сир та з'єднуємо з іншими продуктами. Необхідно досягти кисільної консистенції.

Далі в цю суміш просіюємо муку|борошно|, замішуємо тісто. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок або пакет, перед застосуванням якого підріжте один із кутів.

Далі розігріваємо олію на сковороді, вона повинна повністю покривати дно. Видавлюємо з мішечка порційне тісто. Обсмажуємо оладки з кожного боку по 4 хвилини на середньому вогні. Після того як перевернете оладку на інший бік, прикрийте кришкою сковороду.

Пишні оладки, кадр з відео

Нагадаємо про чебуреки, якими можна ласувати на Різдвяний піст: рецепт легкої та доступної страви.

Раніше ми повідомляли, що на Новий рік без оселедця під шубою: 3 найшкідливіші види риби - українці цього не знали.