Звичайні оладки, якими подобається смакувати на сніданок практично кожна українська родина, можна вдосконалити, перетворивши їх на справжній твір кулінарного мистецтва.
Зокрема, завдяки одному секретному інгредієнту вони виходять неймовірно пишними та апетитними.
Не дивно, що оладки у більшості людей асоціюються з чимось домашнім. Спробуйте цього разу приготувати пишні оладки із секретним інгредієнтом. Йдеться про звичайного сиру.
Інгредієнти:
- яйця курячі – 2 шт.;
- борошно - 150 г;
- цукор – 2 ст. л.;
- сир 9% - 180 г;
- ванільний цукор – 8 г;
- сода - 1 ч. л.;
- сіль - щіпка;
- кефір 3,2% – 100 мл
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Процес приготування пишних оладок:
Збиваємо яйця, ванільний та звичайний цукор та сіль. Додаємо кефір та соду і ретельно перемішуємо інгредієнти. Тепер додаємо сир та з'єднуємо з іншими продуктами. Необхідно досягти кисільної консистенції.
Далі в цю суміш просіюємо муку|борошно|, замішуємо тісто. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок або пакет, перед застосуванням якого підріжте один із кутів.
Далі розігріваємо олію на сковороді, вона повинна повністю покривати дно. Видавлюємо з мішечка порційне тісто. Обсмажуємо оладки з кожного боку по 4 хвилини на середньому вогні. Після того як перевернете оладку на інший бік, прикрийте кришкою сковороду.
Нагадаємо про чебуреки, якими можна ласувати на Різдвяний піст: рецепт легкої та доступної страви.
Раніше ми повідомляли, що на Новий рік без оселедця під шубою: 3 найшкідливіші види риби - українці цього не знали.