Лаваш – доволі універсальний продукт, з якого можна зробити безліч страв. З нього всі страви будуть смакувати надзвичайно смачно, а для приготування не знадобиться багато зусиль.
Така закуска підходить для будь-якого приводу, гарно смакує до чаю.
Інгредієнти для приготування:
Лаваші – 3 штуки;
Пенсіонерам виплатять надбавки понад 600 гривень у липні: хто та як може отримати
Пенсіонерам виплатять майже на 4000: старенькі гарантовано отримають гроші
На руки не дадуть, але можна отоварити: пенсіонери отримають додаткову тисячу гривень – на що дозволять витратити
Гроші прийдуть окремо від пенсії: українці можуть отримати допомогу, про яку мало хто знає - інструкція
Масло вершкове – 50 грамів;
Сіль, перець - за смаком;
Твердий сир – 50 грамів;
Сир кисломолочний – 300 грамів;
Яйце – 3 штуки;
Кріп – декілька гілочок, для смаку.
Для початку твердий сир натріть на велику терку. Кріп помийте та мілко наріжте. Для такого лавашу найкраще підходить саме зернистий кисломолочний сир, він створить ніжну масу, яка буде гарно з’єднуватися з іншими інгредієнтами. Сир кисломолочний з’єднайте з тертим твердим сиром, яйцем, кропом, яйцями та сіллю.
На кожен лист лавашу рівномірно розподіліть цю масу та заверніть його так, щоб він мав вигляд рулету. Лаваш нарізати на однакові шматочки, які будуть висотою приблизно 4 сантиметри. Те ж саме також зробити з іншим листком лаваша.
На лист дека розстелити папір для випікання та рівно поставити рулети у вертикальному положенні. Зверху на них розкласти шматочки вершкового масла, поставити у розігріту духовку на 180 градусів на 25-30 хвилин. Після приготування рулети вийдуть зверху рум’яними, а в середині – м’якими та з легким присмаком вершкового масла.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, класичний салат із родзинкою: рецепт "Мімози" з печінкою тріски, твердим сиром та яблуком
Раніше портал Знай інформував, "Сухий закон" на Новий рік в Україні: як приготувати безалкогольне шампанське, 2 рецепти
Також, наш портал повідомляв, чому в квашену капусту заборонено додавати цукор та оцет: українці регулярно "грішать"