Соковите куряче філе у тандемі з ніжною та солонуватою бринзою не залишить вас байдужими. Такі котлети можна додати навіть до святкового меню, а можна порадувати себе у звичайний день.

Попри те, що філе ріжеться маленькими шматочками, котлети будуть гарно ліпитись, а тримати форму, завдяки додатковим інгредієнтам у вигляді крохмалю та висівок.

Котлети, фото mirhitrostey

Інгредієнти:

Куряче філе миємо, сушимо та нарізаємо мілкими кубиками. Цибулю також очищаємо та нарізаємо невеликим кубиком. Бринзу можна натерти на терці, або нарізати. Цибулю та бринзу додаємо до курячого філе і ретельно перемішуємо. До суміші додаємо яєчний жовток та кефір. Тоді всипте висівки, крохмаль та сіль і все гарно перемішайте. Можна додати у фарш зелень.

Котлети з хлібом, скріншот: YouTube

Цю суміш варто залишити на 10 хвилин. Пательню з рослинною олією розігрійте та за допомогою столової ложки сформуйте котлети. Обережно покладіть на сковорідку та обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки. Всередині вони вийдуть ніжними та соковитими, а зверху з хрусткою скоринкою.

Нагадаємо портал Знай інформував, "Мімоза" на новий лад: чудова закуска в кульках до святкового столу із смаком приємного минулого

Раніше на порталі Знай повідомлялося, смачне частування до чаю з улюбленим джемом: рецепт пісочного печива за 30 хвилин

Також, наш портал інформував, таку шоколадну вівсянку з бананом навіть доктор Ватсон їв би із задоволенням: елементарний рецепт