Пісочний пиріг з апельсинами – надзвичайно смачна та ароматна домашня страва.

Начинка вийде соковитою та ніжною, а от скоринка – рум’яна та хрумка. Фанати солодощів з цитрусами обов’язково оцінять нову страву.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Інгредієнти:

Вершкове масло потрібно дістати з холодильника, щоб воно стало м’яким. В окрему миску відправляємо яєчні жовтки та половину цукру. Жовтки з цукром гарно збиваємо за допомогою міксеру. Туди додати вершкове масло, яке стало м’яким. Масу варто знову збивати міксером, а потім відправити її до холодильника.

Апельсиновий пиріг. Фото Instagram

Масло та яйця повинні настоятись 30 хвилин. Апельсини очистіть від шкірки, розділіть на дольки та приберіть білу шкірку.

Нарізані дольки додайте у миску, засипте цукром, а потім крохмалем. Все акуратно перемішуємо. В миску з маслом та жовтками додаємо борошно та розпушувач. Спочатку варто перемішати все лопаткою, а потім руками. Форму для випічки треба застелити пергаментом, частину крихти викладаємо та дно форми, щоб застелити. Потім викладаємо апельсинову начинку. Зверху на дольки розділяємо тісто, яке залишилось. Пиріг варто випікати у духовці на температурі 180 градусів 30 хвилин.

Нагадаємо, портал Знай інформував, рецепт Різдвяного кексу: смак просто божественний – зроби собі свято сам

Раніше на порталі Знай повідомлялося, улюблена страва по-новому: рецепт соковитих рублених котлет з бринзою, які не залишать байдужими нікого

Також, наш портал інформував, цей десерт знову занурить вас у дитинство: готуємо "пташине молоко" без випічки