Мариновані печериці входять до багатьох новорічних свят. З них роблять салати, додають у закуски чи просто використовують як самостійну страву.

Однак в магазині ціни на грибочки "кусючі", а приготувати вдома їх зовсім не важко.

Мариновані печериці. Фото Instagram

Про те, як смачно замаринувати печериці розповіла фудблогерка Вікторія на своїй сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще
  • 1кг печериць
  • 6ст.л води
  • 3ст.л оцту
  • 1ст.л цукру
  • 1ч.л солі
  • Перець горошком
  • Лавровий листочок

Мариновані печериці. Фото Instagram

Спосіб приготування:

Змішати в каструлі воду, оцет, сіль, цукор, перець і лавровий лист.

Мариновані печериці. Фото Instagram

Довести до кипіння, додати помиті печериці і варити 10хв.

Мариновані печериці. Фото Instagram

Дати охолонути та можна подавати до столу

Смачного!

Нагадаємо, що вам не потрібні рецепти млинців, головне - не допускайте цих помилок: ви точно "грішіть" і вони не виходять.

Раніше ми повідомляли, що гості проковтнуть разом із пальцями: рецепт ніжної крабової закуски "Рафаелло"

Також, ця страва має бути на новорічному столі: закуска "Око дракона" з тунця здивує всіх гостей