Мариновані печериці входять до багатьох новорічних свят. З них роблять салати, додають у закуски чи просто використовують як самостійну страву.
Однак в магазині ціни на грибочки "кусючі", а приготувати вдома їх зовсім не важко.
Про те, як смачно замаринувати печериці розповіла фудблогерка Вікторія на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
В Україні змінять формат індексації пенсії: до чого готуватись
Гроші більше не прийдуть на картку: щомісячні виплати скасують, якщо не виконаєте нові умови
Пенсіонерам удвічі підвищили вікову доплату: хто отримає більше грошей
На руки не дадуть, але можна отоварити: пенсіонери отримають додаткову тисячу гривень – на що дозволять витратити
- 1кг печериць
- 6ст.л води
- 3ст.л оцту
- 1ст.л цукру
- 1ч.л солі
- Перець горошком
- Лавровий листочок
Спосіб приготування:
Змішати в каструлі воду, оцет, сіль, цукор, перець і лавровий лист.
Довести до кипіння, додати помиті печериці і варити 10хв.
Дати охолонути та можна подавати до столу
Смачного!
Нагадаємо, що вам не потрібні рецепти млинців, головне - не допускайте цих помилок: ви точно "грішіть" і вони не виходять.
Раніше ми повідомляли, що гості проковтнуть разом із пальцями: рецепт ніжної крабової закуски "Рафаелло"
Також, ця страва має бути на новорічному столі: закуска "Око дракона" з тунця здивує всіх гостей