Куряче філе - дієтичне блюдо, і поєднує в собі і користь, і відмінний смак. Але часто під час варіння таке м'ясо стає "гумовим", жорстким і сухим.

Таке може статися через довгу термообробку або якість самого м'яса, а також, коли в поспіху філе не встигло розмірнутися, коли його кинули в окріп. Однак навіть у такому разі є щось, що може значно врятувати ситуацію.

Куряче філе. Фото: Youtube

Використання одного інгредієнта забезпечить приготування ніжної та соковитої курки з апетитним зовнішнім виглядом. Шанси на кулінарний успіх будуть високі навіть за порушення правил варіння курячої грудки.

Перед тим, як відправити курку в каструлю, воду краще налити сік лимона (1 ч. л.). У такій рідині слід варити продукт. Наявність додаткового компонента стане гарантією м'якості та соковитості майбутньої страви.

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Боятися того, що лимонний сік негативно позначиться на смакових якостях відвареного м'яса, не варто. Одна чайна ложка напою навряд чи сильно вплине на смак філе.

Куряче філе. Фото: Youtube

Також можна додати кілька листочків лаврового листочка, і зелень петрушки з часником у кінці варіння, і щіпку чорного меленого перцю. Така страва буде скуштувати і подарує не лише корисні, а й приємні хвилини насолоди смаком.

Куряче філе. Фото: Youtube

Нагадаємо, що робимо пряникове тісно з того, що є вдома: вистачить накілька свят.

Раніше ми повідомляли, що ця страва точно врятує вас від голоду о 3 годині ночі: рецепт простий і ситної м'ясної запіканки.