Найпростіша страва до супів та салатів – закусочні пироги. Готувати їх можна із овочів, з рибною, м'ясною начинкою. Сьогодні пропонуємо вам приготувати альтернативу голубцям - ситний пиріг із капустою та фаршем.
Його рецептом поділилась фудблогерка Ксенія Радостіна на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна 300 гр
- Яйце 2 шт
- Фарш яловичий 200 гр
- Вершки 33% 100 гр
- Топлене масло 30 гр
Спосіб приготування:
З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Обсмажуємо на топленому маслі фарш.
Капусту перебиваємо в подрібнювачі (або шинкуємо).
У мисці з’єднуємо капусту, фарш, вершки, яйце.
Викладаємо суміш у форму і запікаємо 20 хвилин при температурі 160 градусів.
Смачного!
Нагадаємо, найсмачніша скумбрія на новорічний стіл: можна їсти вже за годину.
Раніше повідомлялося, спробуйте додавати не тільки у віскі: як смачно замаринувати курячі стегенця в Pepsi.
Також, ніжний та ароматний желейний десерт: сметана та какао заграють новими смаками.