Важко уявити собі новорічні свята, без ароматних та смачних закусок. Деякі можна приготувати вже зараз, щоб в потрібний момент просто дістати і тоненько нарізати, заощадивши час і сили. Сьогодні Готувати будемо готувати 2 варіанти маринованованого сала з парикою, коріандром та часником.
Його рецептами поділилась фудблогерка Юлія на своїй сторінці в Instagram.
Перший спосіб маринування:
Сало нарізати на невеликі шматки.
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Додати 1 головку часнику, перець горошком, лавровий листок, коріандр.
Для маринаду на 1 л кипʼятку додати 8 ст.л. солі без гірки. На 0.5 л води – 4 ст.л.
Залити кипʼятком (розчинити сіль ) сало.
Дати охолонути.
Поставити в холодильник на 3 дні.
Дістати і обваляти в спеціях.
Другий спосіб маринування:
Часник 2-3 зубчики почавити, додати чорний перець і коріандр.
Додати паприку і перець.
Одразу подавати і зберігати в морозилці.
Нагадаємо, найсмачніша скумбрія на новорічний стіл: можна їсти вже за годину.
Раніше повідомлялося, спробуйте додавати не тільки у віскі: як смачно замаринувати курячі стегенця в Pepsi.
Також, ніжний та ароматний желейний десерт: сметана та какао заграють новими смаками.