Ситна та смачна страва з родзинкою, яка може стати вашим улюбленим сніданком. Приготувати її просто та швидко, а знадобиться лише 3 інгредієнти.

Ця страва чудова альтернатива яєчні або бутерброду.

Конвертики з сиром та шинкою. Фото: скрін

Інгредієнти:

Яйця - 4 штуки

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Шинка - 130 грамів

Сир твердий/плавлений - 100 грамів

Олія - для обсмаження

За бажанням можна додати зелень

В глибокій ємності легенько збийте яйця вінчиком. Після цього підготуйте інгредієнти для начинки. Для цього натріть по черзі шинку та сир на мілкій тертці та змішайте.

Конвертики з сиром та шинкою. Фото: скрін

Налийте на сковорідку соняшникову олію та нагрійте її на середньому вогні. Невелику кількість яєчної суміші вилийте на сковорідку та рівномірно розрівняйте по сковорідці. Коли одна сторона обсмажиться - вистачить приблизно 1-2 хвилини, переверніть млинець. Посередині покладіть небагато начинки та загорніть його в конвертик. Щоб це зробити спочатку підверніть перші два краї та притисніть лопаткою на 10-15 секунд.

Конвертики з сиром та шинкою. Фото: скрін

Після чого повторіть це з верхньою та нижньою стороною. Далі переверніть конвертик, обсмажте ще приблизно 20-30 секунд та зніміть зі сковорідки. Повторіть ці всі дії з яєчною масою та начинкою, що залишилися. Готову страву можна прикрасити зеленню.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, від такого точно не буде похмілля: рецепт новорічної закуски у вигляді помідорів, фаршированим гострим сиром та часником

Раніше портал Знай повідомляв, з цією стравою ви забудете про Олів'є та Мімозу: рецепт салату з крабових паличок та мандаринів

Також наш портал повідомляв, на ранок нічого не залишиться: рецепт помідорного салату з часниковою заправкою