Сосиски в тісті - улюблена страва багатьох людей. В звичному варіанті приготування страви її обсмажують в олії.
Тому сьогодні ми розповімо про більш корисний варіант - сосиска в тісті, приготована в духовці.
Інгредієнти:
Сосиски - 20 штук
Вашу квартиру оподаткують по-новому: скільки змусять платити за власне житло
Замовив з-за кордону — отримай штраф: українців шокували новими правилами поштових відправлень
Пенсіонерам виплатять доплати до дня народження: отримають до 10 тисяч гривень
Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі
Борошно - 450 грамів
Вода (тепла) - 250 мл
Олія - 40 мл
Дріжджі - 6-7 грамів
Сіль - 1 ч. ложка
Цукор - 1 ст. ложка
Жовток - 1 штука
Молоко - 1 ст. ложка
Кунжут - для присипання
Для приготування сосисок в тісті можна взяти готове тісто.
Приготування тіста:
В глибокій ємності змішайте борошно, дріжджі цукор та сіль. В суміші зробіть ямку, залийте теплу воду з олією та замішайте тісто. Воно повинно відходити від стінок та липнутиме до рук. Змажте миску та тісто олією, накрийте серветкою та поставте в тепле місце приблизно на 1 годину.
Тісто розділіть на рівних 18-20 частин. Після цього кожну з них розкатайте на смужку довжиною приблизно 50 сантиметрів. Візьміть сосиску та обмотайте навколо неї тісто. Повторіть дії з кожною сосискою та частиною тіста. На застелену форму для запікання викладіть сформовані сосиски. Зверху вироби змажте сумішшю яйця з молоком та присипте зверху кунжутом.
Випікати їх потрібно 25-30 хвилин при температурі 190 градусів.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Заправка" для справжніх сміливців: універсальний рецепт "капітанських" котлеток
Раніше портал Знай інформував, саме те, що потрібно після бурхливих свят: рецепт швидкого курячого супчика з яйцем
Також наш портал повідомляв, варіант смачної та ситної вечері: як приготувати соковиті гречаники в томатному соусі