Котлети - це дуже популярна та універсальна страва, яка підходить до практично всіх гарнірів.
Роблять їх із різного м'яса, як і кому до смаку. Тільки спосіб приготування може відрізнятися.
Одні господині люблять нежирні котлети, приготовлені на пару, інші на сковороді з хрусткою та золотистою скоринкою. Мало хто готує їх у духовці, хоча це дуже смачно і зручно.
З цим рецептом вам не потрібно буде стояти біля плити, перевертаючи кожну котлету та підливаючи олію, а фарш можна просто накладати ложкою.
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Інгредієнти:
- Фарш – 500 г
- Яйце – 1 шт.
- Білий хліб – 100 г
- Молоко – 100-150 г
- Сіль, перець – на свій смак
- Сир твердий – 200 г
- Сметана – 2-3 ложки
- Зелень – пучок
Приготування:
Потрібно перекрутити м'ясо або готовий фраш додати цибулю, хліб, замочений в молоці, яйця, сіль, перець.
Отриманий фарш накласти на лист, застелений пергаментним папером. Ложкою сформувати кульки, зробити всередині поглиблення і викласти начинку: потертий сир, змішаний зі сметаною і зеленню.
Випікати в духовці 35 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів. І все можна подавати на стіл, але не забудьте про гарнір - добре підійде пюре, крупи або овочі.
Нагадаємо, що приготуйте просту страву не просто: рецепт сардельок в томатно-цибульному соусі оживить ваші макарошки.
Раніше ми повідомляли про неймовірні котлети з квашеною капустою за таємним рецептом: інакше ви готувати більше не зможете.
Також не зайвим буде варення з ківі, банана та лимона всього за 5 хвилин: вітамінний мікс від зимової застуди.