Для приготування улюблених страв господині обирають різні рецепти тіста, які перевірені роками або експериментують. Але не кожна спроба закінчується смачною стравою.
Але мало хто знає, що з одного замісу можна приготувати одразу декілька страв. Тому сьогодні ми розповімо, як приготувати універсальне тісто для вареників, чебуреків та пельменів, яке вийде навіть в початківців.
Інгредієнти:
Борошно - 400 грамів
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Олія - 2 ст. ложки
Вода (гаряча) - 220 мл
Сіль - щіпка
Для приготування тіста важливо використовувати не кип'яток, а саме гарячу воду. Це потрібно для того, щоб тісто вийшло еластичним.
Як приготувати:
1) Просійте борошно, додайте сіль та перемішайте ці інгредієнти. Після цього влийте необхідну кількість олії.
2) Нагрійте воду та додайте трохи до борошна. Поступово додавайте більше води, замішуючи тісто. Обережно вимішайте до еластичності. Після цього замотайте плівкою та залиште приблизно на 20 хвилин.
3) З цього тіста можете приготувати улюблені страви, такі як чебуреки, вареники та пельмені. Підійде це тісто для рецептів, в яких використовується не лише солона, а й солодка начинка.
Головне готувати з задоволенням та любов'ю. Приємного смаку!
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ялинка з ковбаси та мишки із сиру: 5 оригінальних закусок на зиму, якщо несподівано прийшли гості
Раніше портал Знай інформував, простий рецепт "золотистих" курячих крилець у духовці: бонус у вигляді огіркового салату
Також наш портал повідомляв, сода гаситься оцтом не так, як ви це робите: "золоті" правила, щоб випічка вийшла