Приготувати лазанью з лаваша не лише просто, але й швидко. До традиційної страви готується соус, а для приготування за нашим рецептом знадобиться лише сметана.

Страва вийде легкою та соковитою та "підкорить" шлунки не одного поціновувача смачної кухні.

Скрін, відео YouTube лазанья

Інгредієнти:

Лаваш - 2 листи

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Фарш (курячий) - 300 грамів

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Сметана - 150 грамів

Томатна паста - 70 грамів

Сир твердий - 70 грамів

Олія - для обсмаження

Приправи, сіль - за смаком

Лазанья, скріншот: YouTube

Процес приготування

1) Почистіть цибуля та моркву. Після цього поріжте дрібними кубиками цибулю, а моркву натріть на великій тертці.

2) В сковороду з розігрітою олією висипте овочі та підсмажте до золотистої скоринки. В суміш додайте фарш та ретельно розмішайте. Обсмажте все разом протягом 5 хвилин.

3) Додайте томатну пасту до фаршу з овочами та обсмажте приблизно 3 хвилини.

4) Ввімкніть духовку до 180 градусів.

5) Лаваші поріжте так, щоб з 2 штук утворилося 4 листи.

6) Змажте форму для випікання вершковим маслом.

Лазанья, фото: youtube

7) На дно покладіть лаваш, а зверху викладіть частину фаршу з овочами. Накрийте зверху листом лаваша та знову викладіть фарш. Повторіть ці дії з інгредієнтами, що лишилися.

8) Останній шар лаваша зверху поливаємо сметаною та присипаємо тертим сиром.

9) Випікати страву потрібно протягом 30-35 хвилин.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, фрикадельки з рисом всього за 10 хвилин: шеф-кухар пропонує новий погляд на звичайну страву

Раніше портал Знай інформував, курага, родзинки та чорнослив можуть бути дуже смачними: рецепт корисних цукерок замість шкідливих з Рошена

Також наш портал повідомляв, сода гаситься оцтом не так, як ви це робите: "золоті" правила, щоб випічка вийшла