Завжди хочеться приготувати щось особливе з курячих субпродуктів, але неприємний гіркуватий смак часом може зіпсувати задоволення від страви. Хочете дізнатися, як уникнути цієї проблеми і зробити курячі серця та печінку по-справжньому смачними?

Перше, на що варто звернути увагу, це видалення прожилок та плівок. Все, що видається зайвим, слід акуратно прибрати. Після цього — ретельне чищення. Іноді доведеться навіть трохи вичавити залишки крові. Це дозволить уникнути неприємного присмаку.

Куряча печінка / фото: depositphotos

Секрет номер два – замочування. Серця можна ненадовго залишити у слабкому оцтовому розчині на 30 хвилин. А ось для печінки краще вибрати молоко. Достатньо замочити її в ньому на півгодини. Завдяки цим простим маніпуляціям, гіркоти не залишиться і страви із субпродуктів будуть оцінені на "відмінно". А що найголовніше — вони швидко з'їдуться.

Важливо пам'ятати, що не всі курячі субпродукти гірчать. Деякі мають цілком приємний і природний смак, тому перед тим як застосовувати ці хитрощі, варто звернути увагу на якість продукту.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Курячі серця / фото: Pixabay

Також крім хитрощів із замочуванням та очищенням, можна пограти з ароматами та спеціями. Багато трав, наприклад, розмарин, чебрець або базилік, здатні приховати деякі відтінки смаку та додати свій унікальний аромат.

Нагадаємо, виразки та летальний кінець: чому не можна "перенасичувати" організм залізом

Раніше ми писали про те, що ніхто не посміє назвати вас поганою господинею: як врятувати випічку, що пригоріла, і не допустити прилипання тіста

Крім того, Знай.ua повідомляв про важливі продукти, які врятують вашу шкіру від зморшок зі старінням: будете молоді, як ніколи