Борщ - гордість української кухні, яка навіть ЮНЕСКО внесла до списку нематеріальної культурної спадщини.
Від нього неможливо відмовитися, а післясмак залишається ще надовго після трапези. Кожен готує його по-своєму, але є непогані альтернативи – супи, які дуже нагадуватимуть борщ.
Різдво та Новий рік уже позаду, але в багатьох ще залишився холодець, який якраз і знадобиться для приготування зимового супу. Унікальний рецепт підказав бренд-шеф ресторанних проектів Fozzy Group Марко Черветті.
Інгредієнти:
- Холодець - 400 г
- Варений буряк - 250 г
- Перець чилі - 1 шт
- Зубчики часнику - 3 шт.
- Консервована квасоля - 300 г
- Петрушка - 7 гілочок
- Рослинна олія - 30 мл
- Сіль за смаком
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Спосіб приготування:
- Дрібно наріжте перець чилі і петрушку. Роздавіть зубчики часнику.
- Влийте в каструлю оливкову олію та поставте її на вогонь. Обсмажте часник та перець. Додати консервовану квасолю і добре перемішати.
- Наріжте холодець і додайте в каструлю. На смак додайте сіль. Зачекайте, поки холодець розстане і додайте варений тертий буряк. Доведіть суп до кипіння і зменшіть вогонь. Залиште блюдо на кілька хвилин, щоб воно залишило.
Нагадаємо, який інгредієнт із звичайного пюре зробить страву вищого класу: вершкове масло вам не потрібне.
Раніше ми повідомляли про ажурні млинці на молоці, які завжди виходять: готуємося до Масляниці вже зараз .
Також стало відомо, що борщ іде у відпустку: рецепт крем-супу з яблук на рисовій основі, дієта буде смачною.