Борщ - гордість української кухні, яка навіть ЮНЕСКО внесла до списку нематеріальної культурної спадщини.

Від нього неможливо відмовитися, а післясмак залишається ще надовго після трапези. Кожен готує його по-своєму, але є непогані альтернативи – супи, які дуже нагадуватимуть борщ.

Зимовий суп, фото hozoboz

Різдво та Новий рік уже позаду, але в багатьох ще залишився холодець, який якраз і знадобиться для приготування зимового супу. Унікальний рецепт підказав бренд-шеф ресторанних проектів Fozzy Group Марко Черветті.

Інгредієнти:

  • Холодець - 400 г
  • Варений буряк - 250 г
  • Перець чилі - 1 шт
  • Зубчики часнику - 3 шт.
  • Консервована квасоля - 300 г
  • Петрушка - 7 гілочок
  • Рослинна олія - ​​30 мл
  • Сіль за смаком

Холодець, фото: скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Спосіб приготування:

  1. Дрібно наріжте перець чилі і петрушку. Роздавіть зубчики часнику.
  2. Влийте в каструлю оливкову олію та поставте її на вогонь. Обсмажте часник та перець. Додати консервовану квасолю і добре перемішати.
  3. Наріжте холодець і додайте в каструлю. На смак додайте сіль. Зачекайте, поки холодець розстане і додайте варений тертий буряк. Доведіть суп до кипіння і зменшіть вогонь. Залиште блюдо на кілька хвилин, щоб воно залишило.

Нагадаємо, який інгредієнт із звичайного пюре зробить страву вищого класу: вершкове масло вам не потрібне.

Раніше ми повідомляли про ажурні млинці на молоці, які завжди виходять: готуємося до Масляниці вже зараз .

Також стало відомо, що борщ іде у відпустку: рецепт крем-супу з яблук на рисовій основі, дієта буде смачною.