Доступні та недорогі продукти також можуть бути надзвичайно смачними. Запіканка з макаронів, курки та томатів сподобається всім членам сім’ї стане вашою постійною стравою на столі.

До того ж вона готується досить швидко, що може стати маст-хевом для господинь.

Запіканка з макаронів, фото: кадр з відео

Інгредієнти:

Для початку куряче філе варто нарізати невеликими кубиками. Його варто посипати приправами та перемішати. Форму для запікання змазати олією та вистелити туди сухі макарони. Зверху макаронів викласти шаром куряче філе.

Куряче філе. Фото: Youtube

Томати потрібно нарізати кубиками та викласти їх на куряче філе. Сметану треба розвести водою та посолити, можна і поперчити. Сир твердий натерти на крупній терці. Сметанну суміш потрібно залити у форму для запікання, а зверху присипати тертим сиром. Форму бажано накрити фольгою, або кришкою та поставити у духовку.

Форма для запікання. Фото: скрін youtube

Запіканка повинна готуватись на 180 градусах 30-35 хвилин. Коли час вийде, потрібно зняти фольгу, та поставити страву ще на 15 хвилин у духовку, щоб сир зарум’янився. Перед подачею запіканку посипте зеленню.

Нагадаємо, портал Знай інформував, коктейль для імунітету з гранату, лимона та імбиру: справжня вітамінна "бомба"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, простий рецепт такого смачного Наполеона, який можна готувати щодня: допоможе печиво "Вушка"

Також, наш портал інформував, вийде не гірше ніж у ресторанах Буковелю: рецепт гуцульського баношу із шкварками та грибами