Найчастіше після того, як різноманітні рибні консерви з'їдають олію просто виливають. Однак існують раціональніші способи його використання.

Оскільки така олія ароматна і солонувата, це дозволяє використовувати її для приготування смачних та корисних сніданків.

Консерви в олії, скріншот з відео

Є безліч різновидів консервів, де рибний запах у олії має більшу чи меншу насиченість. Наприклад, якщо олія взагалі не має запаху і смаку, її можна використовувати для обсмажування грінок або картоплі.

Як використовувати олію з-під рибних консервів:

1. Олія з часником

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Показати ще

Змішайте часникові зубчики з|із| рослинною олією від рибних консервів і обсмажте їх на сковороді. Використовуйте як додатки до гарнірів або бутербродів.

Часник, фото blognews

2. Олія з гарніром

Просто додайте масло від консервів у варену картоплю, рис чи макарони і побачити як покращиться їх смак.

3. Додаток до салатів

Наприклад, салати з грінками та сиром при додаванні олії від рибних консервів набудуть незабутнього смаку. А підсмажені на такому маслі анчоуси покращать практично будь-яку страву.

4. Порада для власників тварин

Таке масло допоможе вам у випадку, якщо ваш вихованець відмовляється їсти ліки. Потрібно капнути на таблетку пару крапель рибної олії та з прийомом ліків не буде жодних проблем.

Консервований тунець, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що вийде не гірше ніж у ресторанах Буковеля: рецепт гуцульського баноша зі шкварками та грибами .

Раніше ми повідомляли, що краще її є, ніж вішати на вуха: рецепт домашньої локшини- рамена з куркою та грибами.