Пельмені – улюблена страва багатьох українців. Однак багато господинь скаржаться, що під час варіння пельмені розварюються та втрачають форму.

Щоб уникнути цього, існує секретний інгредієнт. Перед ліпленням пельменів у невелику ємність відокремте один сирий жовтий яєчний.

Домашні пельмені. Фото: скрін youtube

Їм змастіть краї тіста – така клейка "речовина" не дасть страві розваритися навіть у окропі. Пельмені збережуть апетитний вигляд.

Ще один спосіб зробити пельмені смачнішими - тепер секретний інгредієнт потрібно додати вже безпосередньо в сам фарш. Тільки через нього ваші пельмені швидше стануть варениками. Бо потрібно скористатися звичайною картоплею, завдяки якій страва стане надзвичайно соковитою.

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Пельмені, скріншот: Youtube

Пропустіть через м'ясорубку сиру картоплю і змішайте його з фаршем - 200 г картоплі на 250 г м'яса. Для посилення аромату подрібніть зубчик часнику. А цибуля все одно залишиться обов'язковим компонентом. Всі ці овочі відмінно доповнять смак пельменів.

Отже, щоб м'ясні кружечки були смачними, не розварювалися і виглядали апетитно, ми навчилися використовувати два інгредієнти, які ніколи не думали пов'язувати з пельменями.

Це "традиційне" і неймовірно просте блюдо, як виявилося, можна зробити ще кращим. Якщо, звичайно, цього захотіти.

Нагадаємо, ні в якому разі не викидайте: що робити з маслом у банку з-під консервів

Як повідомляв "Знай.uа", тісто місити не треба: ліниві біляші в клярі – найпростіший рецепт

Знай.uа писав, з лісу на тарілку: рецепт зимового супу з маринованими опеньками