Пельмені – улюблена страва багатьох українців. Однак багато господинь скаржаться, що під час варіння пельмені розварюються та втрачають форму.
Щоб уникнути цього, існує секретний інгредієнт. Перед ліпленням пельменів у невелику ємність відокремте один сирий жовтий яєчний.
Їм змастіть краї тіста – така клейка "речовина" не дасть страві розваритися навіть у окропі. Пельмені збережуть апетитний вигляд.
Ще один спосіб зробити пельмені смачнішими - тепер секретний інгредієнт потрібно додати вже безпосередньо в сам фарш. Тільки через нього ваші пельмені швидше стануть варениками. Бо потрібно скористатися звичайною картоплею, завдяки якій страва стане надзвичайно соковитою.
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Пропустіть через м'ясорубку сиру картоплю і змішайте його з фаршем - 200 г картоплі на 250 г м'яса. Для посилення аромату подрібніть зубчик часнику. А цибуля все одно залишиться обов'язковим компонентом. Всі ці овочі відмінно доповнять смак пельменів.
Отже, щоб м'ясні кружечки були смачними, не розварювалися і виглядали апетитно, ми навчилися використовувати два інгредієнти, які ніколи не думали пов'язувати з пельменями.
Це "традиційне" і неймовірно просте блюдо, як виявилося, можна зробити ще кращим. Якщо, звичайно, цього захотіти.
Нагадаємо, ні в якому разі не викидайте: що робити з маслом у банку з-під консервів
Як повідомляв "Знай.uа", тісто місити не треба: ліниві біляші в клярі – найпростіший рецепт
Знай.uа писав, з лісу на тарілку: рецепт зимового супу з маринованими опеньками