Існують страви, які стають класикою та радують смакові рецептори протягом довгих років. Одним з таких є морква по-корейськи - закуска, здатна чарівним чином доповнити будь-яку м'ясну страву, чи то обід чи вечерю.

Насичений смак, помірна гострота та приємна хрумкість роблять цей рецепт затребуваним і дуже улюбленим.

Інгредієнти:

  • Морква 1 кг
  • Соль 1 ст. л.
  • Цукор 1 ч. л.
  • Приправа для моркви по-корейськи 1 ст.
  • Часник, зубчики 2 шт.
  • Перець чорний мелений 1 ч. л.
  • Оцет 20 мл
  • Олія соняшникова 50 мл
  • Кунжут білий 2 ст. л.
  • Перець червоний мелений на смак.

Спосіб приготування:

  1. Моркву ретельно помити, почистити та натерти.
  2. Обсмажте кунжут до золотистості на сухій сковороді.
  3. До тертої моркви додайте сіль, цукор та оцет, потім перемішайте руками до пом'якшення.
  4. Посипте моркву подрібненим часником, приправою по-корейськи, чорним та червоним перцем.
  5. Розігрійте масло на сковороді до появи диму, зніміть з вогню і додайте|добавляйте| гарячу олію в спеції, ретельно перемішуючи.
  6. Перекладіть моркву в контейнер і залиште настоюватися кілька годин у холодильнику.

Такий моркви по-корейськи стане справжньою окрасою вашого столу, додавши нотку сходу до будь-якого прийому їжі.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Смачного!

Також наш портал інформував, зменшення цін краще не чекати: як зміниться вартість овочів із борщового набору до кінця зими

Раніше Знай.ua писав про соковитий вітамінний комплекс для імунітету: рецепт "мокрого" салату з моркви та мандарин

Вам буде цікаво дізнатися, кидай все в миску: оригінальний рецепт "лінивою" оселедці під шубою