Лаваш – досить часто використовується українцями в деяких стравах — в основному закусках... хоча частіше це, звичайно, шаурма.

З його допомогою можна приготувати чимало ситних та смачних страв. Особливо зручно використовувати його, коли не вистачає часу на приготування. Наприклад, дуже швидко з нього виходять апетитні курячі рулети з сиром та овочами. Однак, якщо вам не ліньки, можна приготувати для цього млинці.

Фарш, фото: Знай.ua

Що знадобиться: 600 грамів лаваша, 500 грам курячого фаршу, 100 грамів твердого сиру, 2 яйця, трохи молока та майонезу, цибуля, олія та вершкове масло, приправи (томатна паста, часник, прянощі), а також за бажанням – гриби.

Приготування: обсмажуємо фарш з цибулею (його нарізаємо дрібним кубиком) на вершковому маслі, Коли фарш побіліє, додаємо спеції. Смажимо 5 хвилин. Вливаємо томатну пасту, сухий часник, італійські трави. Вливаємо 100 мл води, додаємо варений рис.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Начинку можна зняти із вогню. На великій тертці подрібнюємо сир, щоб посипати начинку. Туди ж додаємо майонез і ретельно перемішуємо.

Розрізаємо лаваш на смужки, викладаємо фарш. Загортаємо рулетики, змочуємо їх у збитих яйцях з молоком і смажимо на олії до утворення рум'яної скоринки.

Готові рулетики з лаваша смачно подавати на сніданок або вечерю зі свіжими овочами, зеленню та якимось соусом. Це швидка, проста і дуже ситна страва, яка обов'язково сподобається всій родині.

Нагадаємо, швидко, смачно та недорого: як здивувати своїх близьких запіканку з макаронів, курки та томатів

Як повідомляв "Знай.uа", страва, яка готується легко, а з'їдається швидко: секрети приготування плову з гречкою та грибами

Знай.uа писав, більше не потрібно готувати буряк 2 години:як зварити овоч за лічені хвилини, якщо час підтискає