Український блогер зізнався, що його в дитинстві балував простими, але дуже смачними печивами саме дідусь, а не бабуся. У його сім'ї такий десерт називають "небезпечні печенюшки", оскільки вони куштуються як насіння, але зупинитися складно.

Цього разу наші дорогі читачі дізнаються, як приготувати сирне печиво за рецептом дідуся.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Печиво, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

Популярні новини зараз

Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі

Показати ще

- Сир - 250-300 г;
- Маргарин (розм'якшений) - 200 г;
- Яйця - 2 шт.;
- Сіль - 0,5 ч. ложки.
- Сода - 0,5 ч. ложки;
- Цукор - 0,5 склянки;
- Борошно - 2,5 склянки;

Печиво, скріншот: YouTube

Спосіб приготування

Це те, що нам знадобиться для приготування сирного печива. Ну і, звісно, ​​сіль. Сир, маргарин (має бути м'яким), яйця, цукор, соду (не гасили) і сіль викладаємо в миску. Туди ж додаємо борошно. Все ретельно перемішуємо.

Печиво, скріншот: YouTube

Печиво, скріншот: YouTube

Потім вимішуємо сирне тісто і відправляємо хвилин на 20 в холодильник. Виймаємо тісто, що відпочило, розділяємо на 2 половинки (так зручніше розкачувати), розкочуємо і нарізаємо на смужки. Смужки нарізаємо шматочки.

Печиво, скріншот: YouTube

Печиво, скріншот: YouTube

Печиво, скріншот: YouTube

Відправляємо сирне печиво у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Час прийшов – виймаємо готове сирне печиво їхньої духовки. А тепер – на стіл, і об'їдаємось. Приємного апетиту, порадуйте своїх домашніх.

Нагадаємо, ароматний домашній хліб без духовки: простий рецепт на сковороді.

Раніше повідомлялося, найсмачніше тісто для пиріжків: підійде до будь-якої начинки.

Також, стануть вашою улюбленою випічкою: яблучні трояндочки за простим рецептом Ектора Хіменеса-Браво.