Вафельний торт - це ласощі, знайомі кожному з дитинства. Незважаючи на простоту, забути його смак неможливо і навіть через довгі роки багато хто вибере саме його, замість заморочливої ​​випічки.

Процес приготування невигадливий, тому під силу буде всім. Але навіть його вмілі господині змогли спростити.

Вафельний торт, скріншот з відео

Цей рецепт не передбачає жодного збивання міксером, а знадобиться всього три продукти і приготування складається з трьох етапів. Вийде вафельний торт хрустким, але водночас соковитим і добре просоченим.

Інгредієнти:

  • цукерки "Корівка" - 500 г
  • вершкове масло – 180 г
  • вафлі в упаковці – 8 шт.

Як приготувати вафельний торт за новим рецептом:

Популярні новини зараз

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Показати ще
  1. Для початку відправте пачку олії та цукерки в сотейник, розтопіть. Коли маса почне кипіти, відставте її на три хвилини. Потім перемішайте та знову залиште. Так зробіть кілька разів, поки наш крем не почне густіти.
  2. Поки теплий крем, сформуйте тортик: на одну перемазку піде близько трьох столових ложок нашого крему.
  3. Поставте тортик під прес і через 30 хвилин можна смакувати. Вафлі будуть хрусткими та карамельними.

Вафельний торт, скріншот з відео

Нагадаємо, що м'ясні більше не захочете: рецепт соковитих морковно-яблучних котлеток.

Раніше ми повідомляли, що в духовці, зі сметаною і без проблем: як приготувати смачні ліниві голубці.

Також стало відомо, що навіть у дієті має бути місце для задоволень: рецепт привабливих корн- догів у фритюрі.