Вафельний торт - це ласощі, знайомі кожному з дитинства. Незважаючи на простоту, забути його смак неможливо і навіть через довгі роки багато хто вибере саме його, замість заморочливої випічки.
Процес приготування невигадливий, тому під силу буде всім. Але навіть його вмілі господині змогли спростити.
Цей рецепт не передбачає жодного збивання міксером, а знадобиться всього три продукти і приготування складається з трьох етапів. Вийде вафельний торт хрустким, але водночас соковитим і добре просоченим.
Інгредієнти:
- цукерки "Корівка" - 500 г
- вершкове масло – 180 г
- вафлі в упаковці – 8 шт.
Як приготувати вафельний торт за новим рецептом:
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
- Для початку відправте пачку олії та цукерки в сотейник, розтопіть. Коли маса почне кипіти, відставте її на три хвилини. Потім перемішайте та знову залиште. Так зробіть кілька разів, поки наш крем не почне густіти.
- Поки теплий крем, сформуйте тортик: на одну перемазку піде близько трьох столових ложок нашого крему.
- Поставте тортик під прес і через 30 хвилин можна смакувати. Вафлі будуть хрусткими та карамельними.
Нагадаємо, що м'ясні більше не захочете: рецепт соковитих морковно-яблучних котлеток.
Раніше ми повідомляли, що в духовці, зі сметаною і без проблем: як приготувати смачні ліниві голубці.
Також стало відомо, що навіть у дієті має бути місце для задоволень: рецепт привабливих корн- догів у фритюрі.