Вафельний торт - це ласощі, знайомі кожному з дитинства. Незважаючи на простоту, забути його смак неможливо і навіть через довгі роки багато хто вибере саме його, замість заморочливої випічки.
Процес приготування невигадливий, тому під силу буде всім. Але навіть його вмілі господині змогли спростити.
Цей рецепт не передбачає жодного збивання міксером, а знадобиться всього три продукти і приготування складається з трьох етапів. Вийде вафельний торт хрустким, але водночас соковитим і добре просоченим.
Інгредієнти:
- цукерки "Корівка" - 500 г
- вершкове масло – 180 г
- вафлі в упаковці – 8 шт.
Як приготувати вафельний торт за новим рецептом:
Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
- Для початку відправте пачку олії та цукерки в сотейник, розтопіть. Коли маса почне кипіти, відставте її на три хвилини. Потім перемішайте та знову залиште. Так зробіть кілька разів, поки наш крем не почне густіти.
- Поки теплий крем, сформуйте тортик: на одну перемазку піде близько трьох столових ложок нашого крему.
- Поставте тортик під прес і через 30 хвилин можна смакувати. Вафлі будуть хрусткими та карамельними.
Нагадаємо, що м'ясні більше не захочете: рецепт соковитих морковно-яблучних котлеток.
Раніше ми повідомляли, що в духовці, зі сметаною і без проблем: як приготувати смачні ліниві голубці.
Також стало відомо, що навіть у дієті має бути місце для задоволень: рецепт привабливих корн- догів у фритюрі.