Домашні пельмені є одним із улюблених страв українців. Насправді важко знайти людину, яка їх не любить і не готує у себе на кухні.
Проте смак пельменів можна значно покращити, знаючи, як приготувати ідеальне тісто для них.
За наступним рецептом у вас все вдасться, адже не всі можуть впоратися з тестом, через що воно буде липнути при готуванні, або пельмені можуть розвалюватися в каструлі.
Ідеальним рецептом приготування тіста для пельменів поділилася кулінарка Марія Михальченко на своєму каналі у YouTube.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Інгредієнти:
- 0,5 год. l рік
- 4 ст. л масла
- 800 г борошна
- 375 мл окропу
Приготування тіста для пельменів:
Спочатку вбийте в зручний посуд яйце, додайте сіль і олію. Збийте їх до однорідності. Далі в окрему глибоку ємність просійте борошно. Зробіть по центру поглиблення та влийте туди яєчну суміш. Після цього вимісіть вилкою.
Далі влийте в масу окропу та замісіть спочатку ложкою, а потім руками. Вимішуйте, поки у вас не вийде гладке однорідне тісто. Залишіть його відпочивати у харчовій плівці мінімум на 20 хвилин.
А далі все просто. Приготуйте улюблений фарш і наліпіть пельмені за допомогою пельменниці або вручну.
Нагадаємо, що почистили мандарини - не викидайте очищення: що можна приготувати з відходів.
Раніше ми повідомляли про рецепт борщу без м'яса, виходить дуже смачно: можна подавати з салком .
Так само стало відомо, що так готувати вміє тільки дідусь: ексклюзивний рецепт "небезпечних" печень з сиру.